Kayserispor Alanyaspor maçı özeti ve gollerini izle | Bein Sports 2 Kayseri Alanya maçı geniş özet

Kaynak Link : Süper Lig’de dikkat çeken sonuçlar alan Kayserspor ile Alanyaspor’un mücadelesinin sonucunun ne olacağı merak konusu oldu. İnsanlar ise maçın özet görüntüleri için internet üzerinden Kayserispor Alanyaspor maçı özeti ve gollerini izle, Bein Sports 2 Kayseri Alanya maçı geniş özet terimlerinin sonuçlarını araştırıyor. Kayserispor Alanyaspor maçının özet görüntüleri için haberimize göz atabilirsiniz.

07.03.2022-21:41 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-10:18) Kayserispor Alanyaspor maçı özeti ve gollerini izle | Bein Sports 2 Kayseri Alanya maçı geniş özet

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta heyecanı bugün oynanan 3 maçla beraber sona erdi. Son haftalarda aldığı sonuçlarla futbol dünyasının gündemine gelen iki takım Kayserispor ile Alanyaspor dün 3 puan için karşı karşıya geldi. Son 5 resmi maçında 4 büyük takımla oynayan ve bu maçlardan sadece 1’ini kaybederek büyük gündem olan Kayserispor ligin bir başka flaş takımı Alanyaspor’u sahasında mağlup etmeyi planlıyordu. Konuk Alanyaspor ise yorucu geçen Gaziantep FK maçının ardından Kayseri’ye geldi ve buradan da galip ayrılmak istiyordu. Kayserispor Alanyaspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı futbol dünyasının gündeminin üst basamaklarında yer almaktaydı. Karşılaşma ise Alanyaspor'un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Kayserispor Alanyaspor maçı saat kaçta oynandı?

Süper Lig’in 28. hafta karşılaşması olan Kayserispor Alanyaspor maçı dün saat 20.00’de Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynandı.

Kayserispor Alanyaspor maçının hakemi kim oldu?

Heyecan dolu geçen Kayserispor Alanyaspor mücadelesinde hakem olarak Suat Arslanboğa görev aldı.Kayserispor Alanyaspor

Kayserispor’da maç öncesi 5 eksik vardı

Alanyaspor ile dün oynayan  Kayserispor’da maç öncesi 5 eksik vardı Sarı kırmızılı takımda Arif, Mensah, Thiam, Emrah ve Hosseini maç kadrosunda yer almadı.

Alanyaspor yorgun ve eksik çıkmıştı

Hafta içi oynadığı Türkiye Kupası maçında Gaziantep FK’yı evinde uzatmalar sonucunda 2-1 yenen Alanyaspor ligde oynayacağı Kayserispor deplasmanına yorgun ve eksik bir şekilde geldi. Akdeniz ekibinde Eduardo, Fatih ve Novais kritik maçta forma giyemeyedi.

Kayserispor Alanyaspor maçı kaç kaç bitti?

Oynanan karşılaşma 2-1 Alanyaspor'un galibiyeti ile sona erdi.

Kayserispor - Alanyaspor ilk 11'ler:

Kayserispor: 

Cenk, Uğur, Carole, Onur, Mert, Miguel, Carlos, İbrahim, Abdulkadir, Bertolacci, M. Gavranovic

Alanyaspor: 

Serkan, Awaziem, Milunovic, Mevlja, Fer, Umut, Efecan, Efkan, Borja, Tayfur, Oğuz

Kayserispor Alanyaspor maçının özet görüntüleri maçın hemen ardından Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal