Gaziantep FK Hatayspor maçı özeti ve gollerini izle | Bein Sports 3 Gaziantep Hatay maçı geniş özet

Gaziantep FK ile Hatayspor arasında oynanacak olan Süper Lig karşılaşmasının özet görüntüleri büyük bir merakla bekleniyor. İnsanlar özet görüntülerini öğrenmek için internet üzerinden Gaziantep FK Hatayspor maçı özeti ve gollerini izle, Bein Sports 3 Gaziantep Hatay maçı geniş özet, Gaziantep Hatay özet BeinSports terimleri araştırmaya yöneldi. Maçın özet görüntüleri için bilinmesi gerekenler haberimizde...

07.03.2022-21:35 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-10:34) Gaziantep FK Hatayspor maçı özeti ve gollerini izle | Bein Sports 3 Gaziantep Hatay maçı geniş özet

Spor Toto Süper Lig’de 28. hafta bugün oynanan 3 maçla beraber sona erdi. Süper Lig’in formsuz iki ekibi Gaziantep FK ile Hatayspor dün kozlarını paylaştı. Süper Lig’de evindeki son iki maçında 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Gaziantep FK güçlü Hatayspor karşısında bu seriyi bozmak adına sahaya çıktı. Son 3 deplasman maçından da puansız ayrılan Hatayspor ise bu maçtan galip ayrılarak ligde üst üste 2. kez kazanmak istiyordu. Karşılaşma ise 2-2 beraberlikle sonlandı.

Gaziantep FK Hatayspor maçı ne zaman oynandı?

Süper Lig’de 11. sırada yer alan Gaziantep FK ile 8. sırada yer alan Hatayspor’u karşı karşıya getiren mücadele dün saat 20.00’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynandı.

Gaziantep FK Hatayspor maçının hakemi kimdi?

Gaziantep FK Hatayspor maçında Hüseyin Göçek düdük çaldı. Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Savranlar ve M. Ergin Gözütok yaptı. VAR hakemi ise Özgür Yankaya oldu.

Gaziantep FK Hatay

Gaziantep FK takımınla eksikler fazlaydı

Evinde son iki maçını kazanamayan Gaziantep FK dün oynayadığı Hatayspor maçına çok sayıda eksikle çıktı. Ev sahibi ekipte Günay, Muhammet, Ertuğrul, Kitsiou, Merkel, Stankovski, Mendyl ve Börven maç kadrosunda yer almadı.

Hatayspor 3 oyuncusunu kullanamadı

Gaziantep FK deplasmanında kazanmak isteyen konuk Hatayspor bu maça 3 eksikle çıktı. Akdeniz ekibinde Fatih, Kamil Ahmet ve Burak kritik maçta forma giyemeyedı.

Gaziantep FK Hatayspor maçı kaç kaç bitti?

Oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi.

Gaziantep FK - Hatayspor ilk 11'ler:

Gaziantep FK: 

Oynanan mücadele 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Burak, Dijilobji, Toşca, Caulker, Furkan, Oğuz, Recep, Doğan, Sagal, Joao, Maxim

Hatayspor: 

Munir, Sackey, Adekugbe, Burak, Sadık, Onur, Ribeiro, Bpudjemaa, Lobjanidze, El Kaabi, Diouf

Büyük bir mücadeleye sahne olacak olan Gaziantep FK Hatayspor maçının özet görüntüleri maçın bitiminin ardından Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal