Kayseri'de şiddetli deprem! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama geldi

Bugün öğle saatinde Kayseri'nin Sarız ilçesinde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı başta Kayseri olmak üzere çevre illerden de hissedilirken ilk açıklama Bakan Ali Yerlikaya'dan geldi.

22.08.2023-13:40 - (Son Güncelleme: 22.08.2023-14:22) Kayseri'de şiddetli deprem! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan ilk açıklama geldi

AFAD verilerine göre, Kayseri'nin Sarız ilçesinde saat 13.17'de korkutan bir Deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 7.06 km olarak ölçüldü. Panik yaratan Deprem, Kahramanmaraş ve Kayseri'nin çevresindeki diğer illerden de hissedildi.

Kayseri'de deprem

AA'da yer alan habere göre; Kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depreme ilişkin Sosyal Medya hesabından açıklamada bulundu. Bakan Yerlikaya şu ifadeleri kullandı;

"Kayseri İli Sarız ilçesinde saat 13.17’de 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal