Kayseri'de gol düellosu: Fenerbahçe kazandı Galatasaray'a göz kırptı

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'u 4-3 mağlup etti. Sarı Lacivertliler, bu galibiyetle haftaya Galatasaray ile mücadele edecek. İşte detaylar...

21.12.2023-10:17 - (Son Güncelleme: 21.12.2023-10:33) Kayseri'de gol düellosu: Fenerbahçe kazandı Galatasaray'a göz kırptı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Mondihome Kayserispor'a konuk oldu. 

Mücadeleyi kazanan Fenerbahçe

Kritik Galatasaray derbisi öncesi oynanan mücadelede Sarı Lacivertliler, Kayseri’de 4-3 kazandı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller Cengiz Ünder ve Batshuayi’den (3) geldi. Kayserispor’da Kemen, Thiam ve Cardoso'nun attığı gol yeterli olmadı. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, lige dönüşteki ilk maçını kazanarak puanını 43'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Kayserispor ise 29 puanda kaldı. 

Kayserispor-Fenerbahçe

Dzeko yok Batshuayi var

Bu sonuçla Kayserispor'un 7 maçlık Süper Lig'deki yenilmezlik serisi bu maçla sona erdi. Edin Dzeko'nun yokluğunda formaya kavuşan Michy Batshuayi, yaptığı hat-trickle takımını galibiyete götüren isim oldu. 

Derbide Mert Hakan ve Fred olmayacak

Fenerbahçe'de maçın son dakikasında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.  


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal