Fenerbahçe taraftarları çileden çıktı: Mert Hakan Yandaş’a tepkiler çığ gibi büyüyor

Süper Lig’de Kayserispor’u deplasmanda 4-3 yenen Fenerbahçe’de maç sonunda yaşanan olaylar taraftarı çileden çıkardı. Önce Fred ardından da Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek Galatasaray derbisinde cezalı durumuna düştü. Dev derbi öncesinde yaşanan bu olayların ardından Mert Hakan Yandaş’a tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte detaylar…

21.12.2023-10:18 - (Son Güncelleme: 21.12.2023-17:47)

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor’u 4-3 yenerek liderliğini sürdürdü.

Zorlu karşılaşmanın son anlarında Fred ve Mert Hakan Yandaş’ın kırmızı kart görmesi sonucunda sarı lacivertliler maçı 9 kişi tamamladı. Takımın en kilit isimlerinden birisi olan Fred’in Galatasaray derbisi öncesi kırmızı kart görmesi moralleri bozarken Mert Hakan Yandaş’a tepkiler yükseldi.

Mert Hakan Yandaş çileden çıkardı

2020-2021 yaz Transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olan Mert Hakan Yandaş, büyük beklentilere rağmen yaşadığı sakatlıklar ve formsuzluk sebebiyle istikrarlı bir şekilde forma şansı bulamadı. 

Mert Hakan Yandaş

Son iki sezonda yedek kulübesine hapsolan orta saha oyuncusu geçen sezon 15 maçta forma giyebilirken bu sezon da yalnızca 178 dakika sahada kalabildi. 

Fenerbahçe’nin Kayserispor maçının son anlarında oyuna giren deneyimli oyuncu, birkaç dakika içerisinde kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ancak taraftarlar Fred’in de oyundan atılmasında Mert Hakan Yandaş’ı sorumlu tutuyor.

İsmail Kartal çılgına döndü

Kırmızı kart gördükten sonra tepkilerine devam eden Mert Hakan Yandaş, teknik direktör İsmail Kartal’ı da çileden çıkardı. Yandaş sahadan çıkarken Kartal’ın oyuncuya karşı öfkeli bir tavırla tepki gösterdiği görüldü.

Mert Hakan Yandaş İsmail Kartal

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal