Katy Perry ve Orlando Bloom Bodrum'da Aşka Geldi

Dünyaca ünlü isim Katy Perry ile Oscar ödüllü Orlando Bloom, Türkiye'ye geldi. İtalya ve Yunanistan'dan sonra durakları Bodrum oldu. İkilinin denizdeki samimi görüntüleri ise dikkat çekti.

01.07.2021-18:28 - (Son Güncelleme: 01.07.2021-18:28) Katy Perry ve Orlando Bloom Bodrum'da Aşka Geldi

Geçen yılın Ağustos ayında Daisy adını verdikleri kızları dünyaya gelen Orlando Bloom ile Katy Perry, tatile devam ediyor. Çift, İtalya ve Yunanistan'dan sonra Bodrum'a geçti.

BODRUM'DA GÖRÜNTÜLENDİLER

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, Oscar ödüllü eşi Orlando Bloom ile tatil rotasını Bodrum'a çevirdi. Yunanistan üzerinden ilçeye giriş yapan çift, dün kaldıkları otelin iskelesinde objektiflere takıldı. İkili, sabah saatlerinde kısa deniz sefasının ardından şezlonga geçerek, güneşin tadını çıkardılar. Deniz içerisinde aşka gelip öpüşen çift, iskeleden çıkarak odalarının yolunu tuttu. Katy Perry'nin doğum kilolarından kurtulamadığıda gözlerden kaçmadı.

HİKAYELERİ 2016 YILINDA BAŞLADI

Daha önce The Mirror gazetesinde nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Orlando Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını söylemişti. İngiliz oyuncu, 'Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında... Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada 'Oo! Sanırım bu Katy Perry!' diye aklımdan geçirdim' demişti.





DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal