Katılaşan Oje Nasıl Sıvılaştırılır?

Ojenizi daha yeni almış olmanıza rağmen kısa bir süre sonra katılaşır. Ojenin ömrünü uzatmak istiyorsanız ve onu hayata döndürmek istiyorsanız bir kaç küçük tüyo ile bunu başarabilirsiniz.

29.07.2019-16:10 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-15:57) Katılaşan Oje Nasıl Sıvılaştırılır?

Kadınların vazgeçilmez makyaj malzemelerinden olan ojeyi kurutmadan kullanmak istiyorsanız bazı pratik yöntemlere başvurabilirsiniz.

OJE İNCELTİCİ KULLANIN  

Oje inceltici ürünler, katılaşan ojeyi sıvılaştırmanın en iyi yoludur. Yapısı bozulan ojenizin içerisine birkaç damla inceltici damlatın. Sonrasında kapağını kapatın ve sallayın. İnceltici ile oje birbirinize iyice karışmasını bekleyin. Oje, fırçadan düzgün bir şekilde akarsa kullanıma hazır hale geldi demektir.

SUDAN YARDIM ALIN

Kuruyan ojenizin şişesini sıcak su dolu bir kasenin içine koyun. Şişenin ağzının sıkıca kapalı olduğundan da emin olun. Şişeyi yaklaşık 3 dakika suda beklemesini sağlayın ve daha sonra biraz sallayın. Bu yolla eğer ojeniz kapağı zor açılıyorsa kapağın gevşemesine de destek olacaktır.

ASETON DÖKÜN 

Son çare olarak saf aseton işinizi görebilir. Bir damla saf aseton ile ojenizi ince bir biçimde karıştırabilir ve ardından sevdiğiniz ojeyi tırnaklarınıza sürebilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal