Jel Tırnak Nedir? Nasıl Uygulanır?

Yeni oje renkleri ve çıkartmaların ardından yeni bir trend daha kendini gösterdi. Uzmanına yaptırılması gereken jel tırnak hakkındaki her bilgiyi bu yazıda bulabilirsiniz.

15.07.2019-16:34 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-10:26) Jel Tırnak Nedir? Nasıl Uygulanır?

Rengarenk ojeler ve birbirinden tatlı stikerlardan sonra çoğu insanı şaşırtan bir trend alarmı verildi. Jel tırnak hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı.


JEL TIRNAK NEDİR?

Protez tırnakların bir türü olan jel tırnaklar 20-40 dakikalık bir işlem süresi içinde yapılır. Kendi başınıza çıkarması oldukça zor olan jellerin, bir profesyonel tarafından çıkarılması en doğrusudur.


YAPIM AŞAMASI

Kuaför ya da bir güzellik salonunda işin profesyonellerince uygulanabilen jel tırnak, normal oje sürme ya da takma tırnak gibi olmadığı için ev ortamında uygulanması pek mümkün değildir. Özel aletleri, formülleri ve kurutucu makineleri olan bu uygulama, ancak bu işin eğitimini almış bilirkişiler uygulanabilir.


KULLANIM SÜRESİ

Genelde kullanımı 2-3 hafta arasında olan jel tırnaklar; ellerinizi kullanım biçiminize, yaptığınız işe, tırnaklarınızın alabileceği darbelere, suyla ilişkinize göre farklılık gösterir. Dikkatli kullanımda bir aya kadar kullanılabilen jel tırnaklar mevcuttur.


NASIL ÇIKARTILIR

Jel tırnaklar normal ojeler gibi asetonla çıkmazlar. Tüm tırnağın törpülenmesi işlemiyle çıkarılan jeller yine yaptırma aşaması gibi profesyonel yerlerde işin uzmanları tarafından çıkarılmalıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal