Festivale Gideceklere Öneriler: Hangi Parçalar Mutlaka Olmalı?

Yaz ayı festival ayı demektir. Peki, festivalde neler giyinilir? Festivale çok yakışan ve olmazsa olmazları olan parçaları sizin için derledik.

15.07.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-15:55) Festivale Gideceklere Öneriler: Hangi Parçalar Mutlaka Olmalı?

Sıcak günlerde festivaller artık her yerde. Açık alanlarda kendine yer bulan festivaller için ise kombin fikirleri bu yazıda sizi bekliyor.


KOT ŞORTLAR

Bir dönemin değil her dönemin kurtarıcısı olan kot şortlar kombinlenmesi en rahat parçalardan birisi. Durum bu şekilde olunca hepimiz için vazgeçilmezler arasında kendine yer buluyor.


BANDANA

Bandanalar bilinenin aksine 80'lerde kalmadı. Belki sokak modasında artık kullanılmıyor olabilir ancak hala festivallerin vazgeçilmez. Renkli, desen desen bandanalardan siz de birkaç tane almalısınız.


UÇUŞ UÇUŞ ELBİSELER

Yaz ayına girdiğimiz bu günlerde, sıcak havaların kurtarıcısı uzun renkli elbiseler. Festivallerde de gözler üzerimde olsun ama rahat olayım istiyorsanız elbiselere yönelin.


HASIR ŞAPKALAR

Hasır şapkalar, senelerdir sadece plaj aksesuarıydı ancak artık sokakta, tatilde her yerde yanımızdan ayrılmıyor. Genelde açık ve büyük sahalarda yapılan festivallerde kire ve toza karşı korunmak için hasır, geniş şapkalar aklınızda olsun.



Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal