Kıyafetten Oje Lekesi Nasıl Çıkarılır? Oje Lekesi Çıkarmanın Püf Noktaları

Oje sürmek, bakımlı kadının vazgeçilmezleri arasındadır. Ancak kazara oje bir yerlere bulaştıysa canınız sıkılabilir. İşte oje lekesi çıkarıcı temizlik önerileri ve püf noktaları.

15.07.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-15:34) Kıyafetten Oje Lekesi Nasıl Çıkarılır? Oje Lekesi Çıkarmanın Püf Noktaları

Oje çıkarmanın zor olduğunu düşünüyorsanız içeriğimiz tam size göre. İşte oje çıkarmanın en kolay ve pratik yöntemleri.

KIYAFETTEN OJE LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Aseton ve pamuk yardımı ile kıyafetteki oje lekesini çıkarmak oldukça kolay. Kumaşın görünmeyen bir kısmında öncelikle bunu test etmek gerekiyor.  Pamuk, asetonu iyice emdikten sonra işlemi başlatın. İşlemi uygularken lekeyi ovmamaya özen gösterin, lekenin üzerine asetonlu pamukla bastırın. Oje lekesinin giysinin arka tarafına geçmesi halinde iki taraf için de aynı işlemi yapın. Kıyafetteki oje lekesini iyice arındırdıktan sonra yıkamaya atın.

MOBİLYADAN OJE LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Mobilyadaki oje lekesini çıkarmak için aseton iyi gelebilir. Eğer aseton yardımıyla mobilyadaki oje lekesi çıkmazsa, mineralli krem temizleyiciler ile oje lekesi çıkartmanız mümkün. Mobilyanın çizilmemesi için mineralli krem temizleyiciyi lekeye bastırmadan sürün. Tel gibi ürünlerle lekeyi çıkarmaya çalışmayın, bez kullanın. Mobilyanın çizilmemesine özen gösterin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal