Katil zanlısı T.C ve Eylem Tok'un fotoğraflarını çeken kişi konuştu!

Ehliyetsiz kullandığı otomobille, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C ve onu kaçıran annesi Eylem Tok, Türkiye gündemini derinden sarsmaya ve anne-oğul attıkları her adımda insanları kin ve nefrete sürüklemeye devam ediyor. Anne ve oğulun New York'taki taksiye binerken neşeli hallerini görüntüleyen Gözde G. o anda yaşananları anlattı.

15.03.2024-11:09 - (Son Güncelleme: 15.03.2024-17:11)

Haklarında kırmızı bülten çıkartılan, ölümlü ve birden fazla yaralanmaya sebebiyet veren trafik kazasına karışan oğlunu önce Mısır'a ardından Amerika'ya kaçıran anne oğul Eylem Tok ve oğul Timur Cihantimur hakkında Adalet Bakanlığı tarafından başlatılan süreç devam ediyor.

Rahat tavırlarıyla dikkat çektiler!

Eylem Tok ve Oğlu Timur Cihantimur fotoğrafları çeken kişi konuştu

Kırmızı bültenle aranan katil zanlısı T.C ve yardım ve yataklıktan aranan anne Eylem Tok, New York’ta görüntüleri ortaya çıkmıştı. Manhattan'da taksi arayan anne ile oğlunu fark eden Gözde G. onlara yaklaşarak fotoğraflarını çekti. Fotoğraflarının çekildiğini fark etmelerine rağmen rahat tavırlarıyla dikkat çeken Eylem Tok ve oğlu bindikleri taksiyle uzaklaştı.

‘‘Kahkaha içerisinde yürüyorlardı!’’

Eylem Tok ve Oğlu Timur Cihantimur fotoğrafları çeken kişi konuştu

Amerika’da yaşayan Türk vatandaşı, fotoğrafları çeken ve soyadının açıklanmasını istemeyen Gözde G., o anı şu ifadelerle anlattı: ‘‘13 Mart Çarşamba günü, Amerika saatiyle akşam 17.00 civarında, Manhattan'da 57. Sokak ve 6. Cadde arasında bir sokak öteden fark ettim onları. Bu olayı yakından takip ediyordum. Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu.’’

‘‘Yakalanmaları için fotoğrafları paylaştım!’’

Eylem Tok ve Oğlu Timur Cihantimur fotoğrafları çeken kişi konuştu

Anne oğulun görüntülerini çeken Gözde G. sözlerine şu şekilde devam etti: ‘‘Rahatlıklarını görünce şok oldum. Taksi aramaya başladılar. Bindikleri taksinin plakasıyla beraber fotoğraflarını çektim. Benim fotoğraf çektiğimi görünce muhtemelen başka bir sokakta o taksiden inmişlerdir. Sarı taksi kullandılar. Çocuğun üzerinde Türkiye'den kaçarken giydiği aynı kıyafetleri vardı. Kendileriyle konuşmadım. Yakalanmalarına yardımcı olmak için fotoğrafları hemen paylaşma çabasına girdim.’’

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal