Kastamonu’da korkunç kaza! Ölü sayısı 2’ye yükseldi

Kastamonu'da gerçekleşen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Dün akşam Kastamonu-Daday yolunda meydana gelen olayda iki kişinin yaşamını yitirdiği açıklaması yapıldı.

18.07.2022-11:29 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-11:29) Kastamonu’da korkunç kaza! Ölü sayısı 2’ye yükseldi

Kastamonu-Daday karayolunda  dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda  34 LP 0506 plakalı hafif ticari aracın 37 FA 447 plakalı araçla çarpıştığı açıklandı. Çarpışan araçların sürücüsü olan İrfan Özdemir (46) ve İlhan Erdemli (59) olduğu tespit edildi.  

Kastamonu'da korkunç kaza 

Kastamonu-Daday karayolunda seyreden iki aracın çarpıştığı haberi geldi. Gerçekleşen kazada çarpışan araçların yoldan çıkarak tarlaya yuvarlandı aktarıldı. Araç içerisinde bulunan 70 yaşındaki Kemal Erdemli'nin çarpmanın etkisi ile 10 metre uzağa fırladı ve hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada sürücüler İrfan Özdemir ile İlhan Erdemli ve araçlarda yolcu olarak bulunan Lütfiye Özdemir (70), Mücella Özdemir (42), Nazife Demirel (38), Sueda Yıldırım (16) ve Ömer Seyfullah Yıldırım (12) yaralandı.

Kastamonu Kaza

Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Kastamonu'da gerçekleşen korkunç kazada araç içerisinde bulunan yaralılar Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç sürücülerinden İlhan Erdemli yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğünde çalışanı İlhan Erdemli ve mali müşavir Kemal Erdemli’nin cenazeleri Kastamonu Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından defnedilecek. Bugün ikindi namazına müteakiben kılınacak namazın ardından cenazeler Kasmanonu’da toprağa verilecek.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal