Bakan Koca doktorlara sahip çıktı: Bu mesleğin saygınlığını arttıracağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında doktorlara sahip çıktı. Son haftalarda yaşanan sağlıkta şiddet sorunları karşısında hekimlere destek veren Bakan Koca, ‘’Bu mesleğin saygınlığını arttıracağız.’’ dedi.

18.07.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-10:53)

Son haftalarda Türkiye’nin bir çok ilinde yaşanan sağlıkta şiddet vakaları sebebiyle doktorlar Sağlık Bakanlığı’ndan bu konuda yeni adımlar bekliyordu. İlk olarak hastanelere girişte güvenlik önlemlerinin arttırılacağını ve bu uygulamanın ülke geneline yayılacağını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında doktorlara sahip çıktı. Son haftalarda yaşanan sağlıkta şiddet sorunları karşısında hekimlere destek veren Bakan Koca, ‘’Bu mesleğin saygınlığını arttıracağız.’’ dedi.

Bakan Koca: Bu mesleğin saygınlığını arttıracağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından ‘Doktoruma Saygı’ etiketi ile bir gönderi paylaştı. Twitter hesabından yaptığı söz konusu paylaşımda doktorlara sahip çıkan Bakan Koca’nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

Bakan Koca

Tıp doktorları olarak, hastalarımızın sağlığını daima baş görevimiz bileceğimize yeminli olduğumuz gibi, birbirimizi kardeş bileceğimize de yeminliyiz. Hekimleri kardeşim bilerek söylüyorum. Bu mesleğin saygınlığını yükselteceğiz. Yılgın olmayın, yanımızda olun

Her şeyin başı sağlıksa, saygıda doktor sizce kaçıncı sırada?

Bir doktorun "ders çalıştığı" saatlerin toplamıyla birçok insan emekli olur.

Türkiye, bizden de bir doktor çıksın diyen ailelerin ülkesidir.

Bu doktorlar, balkonlara çıkıp alkışladığımız doktorlardır."

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından ‘Doktoruma Saygı’ etiketi ile paylaştığı gönderi kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal