Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe'ye transfer durumu hakkında konuştu!

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın kalesini koruyan ve bu sene performansıyla Fenerbahçe'nin transfer listesine giren Ertuğrul Taşkıran Radyospor'a sarı lacivertlilere transfer durumu hakkında konuştu. Kaleci öncelikli olarak kulübü Kasımpaşa'nın onayının önemli olduğundan bahsetti.

28.04.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-09:18) Kasımpaşa'nın kalecisi Ertuğrul Taşkıran, Fenerbahçe'ye transfer durumu hakkında konuştu!

Kariyerinde daha önce Fenerbahçe forması terleten ve bu sezon İstanbul ekiplerinden Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye başaran Ertuğrul Taşkıran, önemli açıklamalara yer verdi. Kalecinin yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı.


Açıklamaları dikkat çekti

Son dönemde adı Fenerbahçe ile yoğun bir şekilde geçen Ertuğrul Taşkıran'ın yaptığı açıklamalar büyük yankı uyandırdı. Kaleci yaptığı açıklamada, 'Benim söyleyeceğim şey şu olur. Sonuçta ben Kasımpaşa'da çok mutluyum, sözleşmem bir yıl daha devam ediyor, kaptanlığı bana layık gördüler. Ben de bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. O yüzden performans arttıkça isteniyorsun. Bu da güzel bir şey. Sadece ben değil, benim gibi birkaç tane oyuncu var bu şekilde gündem olan ama ben şu anda burada çok mutluyum.'

'İstenilmek tabii ki çok güzel ama sözleşmem devam ediyor, Kasımpaşa'nın oyuncusuyum. Kulübüm nasıl bir yol çizecekse, harita çizecekse o doğrultuda hareket edeceğim açıkçası. Kulübümün olumlu olumsuz her tavrının ben arkasındayım. Dediğim gibi, burada kendimi buldum, sahip çıkıyorlar, kendimi burada iyi hissediyorum. Kulüp nasıl bir insiyatif alırsa o konuyla alakalı saygım sonsuz. Ben de bu doğrultuda hareket edeceğim' ifadelerine yer verdi.

Ertuğrul sarı lacivertlilere transfer durumunu konuştu.

Yerli kalecilerin başarısından bahsetti

Ertuğrul Taşkıran devam eden açıklamalarında yerli kalecilerin artık ön planda olması hakkında, 'Şu anda Uğurcan Çakır zaten kendini kanıtladı. Altay Bayındır zaten kendini kanıtladı. Onun dışında İrfan Can vardı, şu anda Göztepe'de problem yaşadı. Ersin zaten Beşiktaş'ın kalesini rahatlıkla taşıyor. Berke var. Berke çok ciddi potansiyeli olan bir oyuncu. Belki son zamanlarda açığa çıkartamadı ama ben kendisini çok seviyorum hem de güveniyorum. Aslında gelen bir jenerasyon var.'

'Böyle artık kaleciyle alakalı yabancıları konuşmayacağımız döneme gireceğiz bence. Kulüpler de fırsat veriyor. Keza Trabzonspor'da Arda diye bir kaleci var, onu da çok beğeniyorum. Şimdi yine Göztepe'de yanılmıyorsam onun da ismi Arda. O da çok genç ve pırıl pırıl bir çocuk. Kaleye çok yakışıyor. Yeni Malatyaspor'da Abdülsamed var. Arkadan güçlü bir grup geliyor.'

'İnşallah biz de onlara güzel bir örnek oluruz, onların da yolu bahtı açık olur. Çünkü yabancı kalecilerin ne vereceği pek belli olmuyor. Ligimiz dışarıdan çok kolay gözüküyor, oyuncular için de öyle. Kariyerli oyuncular geliyor ama umduklarını bulamadıkları zaman kısa sürede geri dönebiliyorlar.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal