Kasımpaşa'nın Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı paylaşım gündem oldu!

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Kasımpaşa karşılaşma sonrası dikkat çeken paylaşımda bulundu.

01.03.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-10:38)

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa'nın evinde oynanan mücadelede Fenerbahçe sahadan 2-1'lik galibiyet ile ayrıldı. Fenerbahçe'nin Kasımpaşa galibiyeti sonrası çarpıcı açıklamalar ve paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Sarı lacivertlilerde Macar futbolcu Szalai'nin attığı son dakika golüne yönelik olarak sert eleştiriler gelmekte. Ayrıca Kasımpaşa cephesinden karşılaşmanın hakemi ile ilgili yoğun eleştiriler yapılmakta. Mücadele sonrası ise Kasımpaşa kulübünün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırdı.


Sosyal medya paylaşımları dikkat çekti

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında heyecanlı bir maç oynandı. Karşılaşmadan Fenerbahçe 2-1'lik galibiyetle ayrılırken maçın ardından Kasımpaşa cephesinden çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu'nun yaptığı eleştirilerden sonra Kasımpaşa kulübü resmi sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşım taraftarların dikkatini çekti.

Söz konusu yapılan paylaşımda, 'Bu kaçıncı hafta. Hep aynı senaryo! Şaşırdık mı? Şaşırmadık. Ama bilin ki; ÇOK AYIP!' ifadelerine yer verildi. Bu anlamda Kasımpaşa ile Fenerbahçe maçının yankıları devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal