04.02.2022-16:01 (Son Güncelleme:04.02.2022-16:39)


1

Kasımpaşa, son olarak Karagümrük formasını terleten eski futbolcusu Tunay Torun'u yeniden transfer etti.



2

Süper Lig'de ses getiren bir anlaşma sağlandı. Devre arası transfer döneminde takviyelerine devam eden İstanbul ekibi Kasımpaşa, son olarak kadrosuna Tunay Torun'u transfer ettiğini duyurdu.



3

Lacivert -beyazlı takımda 2014-2017 yılları arasında forma terleten Tunay Torun, Kasımpaşa'ya geri döndü. Tunay Torun son olarak Karagümrük formasını giyiyordu.



4

unay Torun'un transferiyle ilgili olarak Kasımpaşa kulübünden yapılan açıklamada, '2014-2017 yılları arasında Kasımpaşamızın formasını giyen Tunay Torun, sağlık sponsorumuz Liv Hospital'da geçirdiği kontrollerin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.' ifadelerine yer verildi.



5

Tunay Torun futbol kariyerine Almanya'nın St. Pauli takımında başladı. Ardından Hamburg'a transfer oldu. Hamburg sonrası Hertha Berlin'in yolunu tuttu. Hertha Berlin sonrası ise Stuttgart'a transfer oldu.



6

Ülkemize ilk olarak 2014 yazında Kasımpaşa'ya transfer olarak gelen futbolcu ardından Başakşehir'e gitti.



7

Başakşehir sonrasında ise sırasıyla; Bursaspor, Rizespor ve Karagümrük formalarını giydi. Tunay Torun son olarak sürpriz bir transferle bir başka İstanbul takımı olan Kasımpaşa'ya transfer oldu.



8

Ana mevkisi sağ kanat olan futbolcu sol kanat ve forvet arkası olarak görev alabilmektedir. Ayrıca Tunay Torun eskiden A Milli Takım'ın formasını giymiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR