04.02.2022-15:28 (Son Güncelleme:04.02.2022-15:42)


1

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin'e İngiliz ekibi Fulham talip oldu.



2

Siyah beyazlıların sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için yaptığı girişimlerde somut bir ilerleme alamadığı Kanadalı yıldız Cyle Larin ile ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.



3

Futbolcuya son olarak İngiltere'den sürpriz bir talip çıktı. İngiltere'de Championship ekibi Fulham'ın futbolcuyla ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



4

Kanada Milli Takımı ile Dünya Kupası elemelerinde forma terleten ve 1 gol atıp 1 kez de asist yapan 26 yaşındaki futbolcu ile Fulham'ın ciddi bir şekilde ilgilendiği aktarıldı. Bu anlamda futbolcu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Fulham'ın, futbolcu ile iletişime geçtiği belirtilirken Cyle Larin'in de gelen teklife sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Cyle Larin'in, Fulham'ın teklifine olumlu bakmasında İngiltere'de top oynama isteğinin yattığı belirtiliyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili kısa sürede kritik gelişmelerin olabileceği söz konusu.



6

Beşiktaş'ın geçen sezon çifte şampiyonluk yaşamasında büyük pay sahibi olan Kanadalı yıldız performansıyla büyük alkış almıştı. Bu anlamda takımda kalması istenen futbolcunun bu sezon sonunda takımdaki geleceği ise çok büyük merak konusu haline geldi.



7

Beşiktaş futbolcuyu takımda tutmak isterken, futbolcuya da pek çok önemli talibin olduğu biliniyor. Bu anlamda futbolcuyla ilgili kısa süre içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması söz konusu.



8

Kanadalı futbolcu Kanadalı futbolcu son günlerde ülkesi Kanada'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. son günlerde ülkesi Kanada'da oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR