Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan'dan Göztepe Mağlubiyetinin Ardından Sert Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kasımpaşa'nın kendi sahasında öne geçmesinin ardından sahadan mağlup ayrıldığı karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Cihat Arslan, çok sert açıklamalarda bulundu.

17.10.2021-17:15 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-17:15) Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan'dan Göztepe Mağlubiyetinin Ardından Sert Açıklamalar!

Kasımpaşa'nın kendi sahasında oynadığı karşılaşmaya iyi başlaması ve skor üstünlüğünü de eline almasının ardından Göztepe geri dönüşün sinyallerini vererek ilk önce skoru 1-1'e getirdi. Ardından karşılaşmanın son anlarına doğru 2. golü bulan Göztepe, İstanbul deplasmanından sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

KASIMPAŞA TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, Göztepe mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında tribünlerden yükselen istifa tezahüratlarına isyan ederek bazı futbolcularına hedef alan çok sert açıklamalarda bulundu.

Teknik Direktör Cihat Arslan, Göztepe mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında ;

MAÇIN SONLARINA DOĞRU İNANCIMIZI KAYBETTİK

Maçın başında iyi başlayalım oyunu oturtalım topa hükmedelim demiştik. Çalıştığımız şeyler ilk 15 dakika olmadı. Başlangıçtan memnun değilim. Sonrasında ilk yarı sonuna kadar domine ettiğimizi düşünüyorum. Biz daha fazla pozisyon üreten yarı sahada oynayan takımdık. Bitirici olamadık. İkinci yarı başlangıcı da istediğimiz gibi olmadı ama golü bulduk. Golü bulunca Göztepe geriye düşen takım refleksi geliştirdi ama biz bunun karşısında orta saha direncini koyamadık. Taktiksel faullerle durdurabilirdik. Gol geldi 1-1 oldu. Yusuf’un İrfan’dan dönen net bir pozisyonu var. Belki topa sahip olsa öne geçebilirdik. Sonra da muhteşem gol yedik. İçimizi acıtıyor ama yapılabilecek bir şey değildi. Bu da bizim maç şanssızlığımız. Onlar adına güzel gol bizim adımıza üzücü gol Valentin ile 2-2’yi yakalayabilirdik. Sonlara doğru inancımızı kaybettik. Oyuncu grubu maçın dönmeyeceğine inandı. Göztepe’yi tebrik ediyorum.

BÜYÜN SORULARIN ÇÖZÜMÜ TEKNİK DİREKTÖRÜN GİTMESİ Mİ?

Ruhumun her hücresiyle demokrasiye inanıyorum. İnsanlar alkışlar ve protesto da eder. Saygı duymak gerekiyor. Kendimize gelince kendimizi değerlendiririz. Üzüldüğüm nokta bazılarının hafızası çok taze olmuyor. 40 sene sonra Süper Lig’e çıkan takımın kaptanı benim. Ankara’da penaltıdan ben gol attım. Teknik direktör olarak sorguluyorlarsa başka konu. Türkiye’de bu düzen böyle olduğu müddetçe keçiler ölür ama günahlar yok olmaz. Toplumsal şeylerde fatura tek kişiye kesilmez. Bütün sorunların çözümü teknik direktör mü yani? Mücadele sahada devam ediyor antrenmanda devam edecek. Hayat devam edecek. Sorunu iyi tespit etmek lazım yoksa hastalık ebediyen geçmez.

HERKES SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ TENİS OYNAMIYORUZ

Herkes sorumluluğa girmeli. Bazen canın yansa da en iyi yapmak için olacaksın. Bazen acı kararlar veriyoruz. O kararlarla egolar zaman zaman törpülenmek zorunda. Tenis oynamıyoruz. Herkesin acı çekmesi lazım. Göztepe kulübesiyle bizim kulübemiz arasında fark vardı. Her faul sonrasında Göztepe kulübesi ayağa kalktı. Bizim kulübemizde kalan oyuncular oynamadığı için kulübeye gömüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal