Fenerbahçeli Selahattin Baki'den Trabzonspor Derbisi Öncesi Açıklamalar!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Trabzonspor derbisi öncesinde katılmış olduğu bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

17.10.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-16:41) Fenerbahçeli Selahattin Baki'den Trabzonspor Derbisi Öncesi Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan nefesleri kesecek Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi öncesinde nefesler tutuldu.

Fenerbahçe cephesinden Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, bu akşam oynanacak olan derbi karşılaşması öncesinde katılmış olduğu bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SELAHATTİN BAKİ'DEN TRABZONSPOR DERBİSİ ÖNCESİNDE..

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Trabzonspor derbisi öncesinde yapmış olduğu açıklamalarda ;

MİLLİ TAKIM'DA HEM SEVİNDİK HEM ÜZÜLDÜK

Hiçbir sıkıntımız yok. Her şey yerli yerinde. Tabii ki milli takımda hem sevindiğimiz hem üzüldüğümüz detaylar oldu. Serdar Dursun’u psikolojik ve fiziksel olarak kazandığımız bir dönemde Serdar Aziz de maalesef bir talihsizlik yaşadık.

TRABZON'A GALİBİYET İÇİN GELDİK

Onun haricinde milli takımdan diğer gelen oyuncularımızda çok büyük bir problem yok. Artık dediğimiz gibi eldeki kalan sağlarla buraya kol kola son derece umutlu, izleyenlere de güzel bir futbol seyrettirmek ve Fenerbahçe camiasına da bir galibiyet hediye etmek üzere geldik.

YALAN YANLIŞ ALGI OPERASYONLARINA BİZ GİRMEYECEĞİZ

Ben artık Türk futbolunda pek bir şeye şaşırmıyorum. Geçtiğimiz günlerde başkanımızın bir konuşması oldu, bazı rakiplerimizi eleştirdik. Maçtan önce camiaları geren, ortamı geren, sokağı geren bu çok önemli yalan yanlış algı operasyonlarına biz girmeyeceğiz.

BU KADAR KULÜP HAKEM KONUSUNDA HAKSIZ OLAMAZ

Girmek zorunda kalırsak, elimizde somut bir şey varsa gireriz. Hakemle ilgili kişisel değil de genel bir yorum yaparım. Artık gerçekten bütün rakipler, bütün takımlar, şampiyonluğa oynayan, küme düşmemeye oynayan, orta sıra hiç fark etmez herkes şikayetçi. Dolayısıyla bu kadar kulübün haksız olması düşünülemez.

HAKEMLER KENDİLERİNİ YENİDEN İCAT ETMELİ

Hakem camiasının artık kendilerini yeniden icat etmeleri gerekiyor. Bu kelimenin de altını çizmek istiyorum. Hakem atamalarından tutun, puanlamaya kadar, aldığı puanlardan tekrardan verildiği maçlara kadar, hatta başkanımızın 2-3 yıldır söylediği belki bir piyango sistemi olabilir ama bir şey yapmaları lazım.

SAHADA NE GÖRÜYORLARSA ONU ÇALSINLAR

Toplanıp bir şey yapmaları lazım, kendileri bir şey icat etmeleri lazım. Maçın zaten kendi natürel tarihine uygun belli gerginlikleri vardır, adamı ekstradan germeye gerek yok ama bizim ondan beklentimiz etki altında kalmadan doğru gördüğünü çalıp, maçı en iyi şekilde yönetmesi. ‘Sahada ne görüyorsa onu çalması yeterli’ zaten onu bekliyoruz, başka da bir şey beklemiyoruz. Kimsenin de ayrı bir şey düşündüğünü beklemiyorum.

PEREİRA İLE GİDİŞATTAN MEMNUNUZ

Yeni hoca yeni sistem. Bunlar çok klişe şeyler ama biraz daha alışagelmişin dışından bir sistemle oynuyoruz. Biraz düştük, kalktık, zaman zaman güzel fragmanlar da verdik. Pas ve dinamik oyunu tutturduğumuz zaman oturacak, ben genel gidişattan memnunum.

TRABZONSPOR ŞAMPİYONLUK İÇİN NET BİR ADAY

Şampiyonluk adayları olarak, ben sezon başında da söylüyordum, Trabzon’u net bir aday olarak görüyorum diye..

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ

Diğer rakiplere hiçbir zaman saygısızlık yapmak istemem ama ben kendi takımım için konuşayım, biz şampiyonluğun en büyük adayıyız. Trabzon’u hocası, kadrosu, oynadıkları oyunla net bir aday olarak görüyorum.

BU MAÇ PSİKOLİK BİR VİRAJ OLARAK GÖZÜKÜYOR

Maçı kazanan ya da kaybeden şampiyonluğu da kaybetmiş olmayacak ama tabii ki böyle maçlar önemli psikolojik viraj oluyor. Tabii önümüz açılır.

İNŞALLAH TRİBÜNLERE ÇAĞIRILIRLAR

(Uğurcan ile Altay’ın ele ele tribüne çağrılması yönündeki haberle ilgili) İnşallah olur. İki tane pırıl pırıl Türk genci ay yıldız için sahada çarpışıyorlar. Bence çok iyi olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal