Fuhuş ve Uyuşturucu Partisinde Yakalanan Hakem Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçına Verildi!

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden temsilcimiz Beşiktaş'ın grubunda oynayacağı Sporting Lizbon karşılaşmasına atanan hakem çok büyük tepki çekti.

17.10.2021-14:04 - (Son Güncelleme: 17.10.2021-14:04) Fuhuş ve Uyuşturucu Partisinde Yakalanan Hakem Beşiktaş-Sporting Lizbon Maçına Verildi!

UEFA Şampiyonlar Ligi C grubu karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş'ın kendi sahasında Portekiz Ligi ekiplerinden Sporting Lizbon ile karşı karşıya geleceği karşılaşmaya yapılan hakem ataması büyük bir gündem yarattı.

BEŞİKTAŞ MAÇINA OLAYLI HAKEM ATANDI

Şampiyonlar Ligi C grubunda oynanacak olan Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşmasına UEFA'nın kararıyla Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Slavko Vincic atandı.

SLOVEN HAKEM TUTUKLANMIŞTI...

Sloven hakem Slavko Vincic geçtiğimiz günlerde Bosna Hersek'te düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu ve silahın ele geçirildiği bir fuhuş partisinde tutuklanmıştı.

Slavko Vincic Tutuklandı

SLAVKO VİNCİC YAŞANAN OLAY İLE İLGİLİ OLARAK

Polis baskınında 26 erkek ve 9 hayat kadının olduğu evin içerisinde düzenlenen partide yakalanan Sloven hakem Slavko Vincic, yaşanılan olay ile ilgili olarak ;

' Ben oraya gittiğimde neler olduğunu bilmiyordum. İş yemeği için gitmiştim. Bir kabus gibiydi. Çok zor zamanlar geçirdim. Ben orada hiçbir şey yapmadım. Fuhuş partisi de yoktu. Silahları da polis baskınından sonra gördüm. Ben orada iş konuşuyordum. Film gibiydi. ' açıklamalarında bulunmuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ BÜYÜYOR

Şampiyonlar Ligi C grubunda salı akşamı saat 19:45'de Vodafone Park'ta oynanacak olan Beşiktaş-Sporting Lizbon karşılaşmasına UEFA tarafından Slovenya Futbol Federasyonu hakemlerinden Slavko Vincic'in atanmasının ardından özellikle sosyal medya üzerinden yapılan bu atamaya çok sert tepkiler gösteriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal