Kasaba Doktoru filmi kaç bölüm sürecek ne zaman final yapacak?

TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile seyirci karşına çıkan Kasaba Doktoru filmi kaç bölüm sürecek? Final yapacak mı? İzleyiciler tarafından ilk bölümü ile tutularak sevilen dizi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

10.04.2022-19:57 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-19:57) Kasaba Doktoru filmi kaç bölüm sürecek ne zaman final yapacak?

8 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında bomba gibi düşen Kasaba Doktoru izleyiciler tarafından daha ilk bölümü ile çok sevildi. Dizi oyuncuları hakkında araştırmalara başlayan izleyiciler, dizinin final mi sezon finali mi yapacağını merak ediyorlar. 

Kasaba Doktoru dizisinin konusu nedir?

Kasaba Doktoru dizisi, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli Ömer (Deniz Can Aktaş) ve kendini hayat kurtarmaya adamış müthiş cerrah Ali’nin (Ozan Akbaba) şehre uzak bir kasaba hastanesinde yollarının kesişmesi konu alınacaktır. Ali Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi seyircileri ile buluşuyor. 

Kasaba Doktoru uyarlama mı?

Kasa Doktoru dizisi,  Dr Romantic dizisi ile birebir aynıdır. Dr. Romantic dizisi, 2 sezon ve 36 bölümden oluşmaktadır. 

Kasaba Doktoru final yapacak mı? Kaç bölüm sürecek?

Dr. Romantic dizisini ele alırsak onun gibi ilerlemeye devam ederse dizi sezon finaline gidecek ve Eylül ayında 2. sezonu ile seyircisi ile buluşacak. 

Kasaba Doktoru dizisi için 1. sezon 10 bölümden oluşması beklendikten sonra finale gidilmesi beklenilmektedir. Eylül de devam edilip edilmeyeceği ise izleyicilerin ne kadar sevdiği ve izlendiğine bağlı olacaktır. 

Kasaba Doktoru final yapacak mı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal