Kars'ta okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kars'ta okullar tatil mi? Kars Valiliği son dakika açıklamaları

Tüm Türkiye'yi etkisi altına lan kar yağışları bazı ilerde yoğun olarak hissedilemeye başladı. Doğu bölgelerinde bir çok kar tatili kararı verdi. Kars'ta yaşayan öğrenciler için de yüz yüze eğitime ara verilirken 28 Mart tarihinde Kars'ta okullar tatil mi? sorusu da en çok yanıtı aranan soru oldu.

10.03.2022-18:12 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-16:47) Kars'ta okullar tatil mi? 28 Mart 2022 yarın Kars'ta okullar tatil mi? Kars Valiliği son dakika açıklamaları

Mart ayının en soğuk zamanlarının yaşandığı şu günlerde tüm Türkiye, dondurucu soğuklar ile karşı karşıya kaldı. Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına giren yurt genelinde etkili olacak kar yağışları da beraberinde birçok önlemi de beraberinde getirdi.

25 Mart 2022 Pazartesi günü Kars'ta okullar tatil mi? 

11 Mart 2022 Cuma günü Kars'ta okullar tatil mi?

Türkiye genelinde pek çok sayıda il kar yağışlarına karşı okullarda yüz yüze eğitime ara verirken Kars bölgesinde yaşayan öğrenci ve veliler Kars'ta 28 Mart Pazartesi okulların açık olup olmadığını araştırmaya başladı.

Kars'ta etkili olan kar yağışları yoğun bir şekilde hissedilirken yüz yüze eğitime 28 Mart pazartesi günü devam edileceğini belirtti. 

Kars Valiliği tarafında yapılan yazılı açıklamada etkili bir şekilde yağan kar yağışlarından dolayı yarın için de il genelinde bulunan tüm eğitim kurumlarının kar tatiline geçiş olmayacağı duyuruldu. Açıklamada ayrıca; kamu kurum ve kuruluşlarında engelli ve hamile personellerinde 28 Mart pazartesi günü iş başı yapabilecekleri duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal