Karın Kapattığı Köyde ki Hamile Kadını JAK Timi Kurtardı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, yoğun kar yağışı sebebi ile yolu kapanmış olan köyde rahatsızlanan hamile kadın, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından kar motoru ile sağlık görevlilerine teslim edildi.

21.12.2021-12:21 - (Son Güncelleme: 21.12.2021-12:21)

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, yoğun kar yağışı sebebi ile yolu kapanmış olan köyde ani bir şekilde rahatsızlanan hamile kadın, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi'nin yardımları sayesinde  kar motoru aracılığı ile sağlık görevlilerine teslim edildi.

JAK YARDIMA KOŞTU

Erzurum'un Palandöken ilçesinde, kar yağışının çok yoğun olması bölgede yaşayanlara zorluklar yaşattı.Palandöken'de yaşayan hamile bir kadın aniden rahatsızlandı fakat olumsuz hava şartları sebebi ile hastaneye gidemedi. Çaresiz kadının yardımınına Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi yetişti. Olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı olması sebebi ile yolu kapanmış olan köyde rahatsızlanan hamile kadın, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından kar motoru yardımı ile taşınarak sağlık görevlilerine teslim edildi. Jandarma Genel Komutanlığı'a ait Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan açıklamada, 'Erzurum Palandöken'de ikamet eden hamile bir vatandaşımızın rahatsızlandığı ve yolun kapalı olması sebebiyle hastaneye götürülemediği ihbarının alınması üzerine JAK Timlerimiz bölgeye sevk edilmiş, vatandaşımız kar üstü motorlarıyla alınarak sağlık görevlilerine teslim edilmiştir' şeklinde bir açıklama yaptı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal