Karim Benzema, Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena İle Yaşadığı Olaydan Dolayı Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Real Madridli Karim Benzema, Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena İle Yaşadığı Olaydan Dolayı Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

19.10.2021-21:25 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-21:46) Karim Benzema, Eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena İle Yaşadığı Olaydan Dolayı Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Fransız yıldız Karim Benzema'nın 2015'te milli takımdan arkadaşı Mathieu Valbuena'ya kasetle şantaj yaptığı gündeme gelmişti. Fransız yıldız forvet bu olayın ardından milli takımdan da yollanmıştı. Yaşanılan olayla ilgili yeni gelişmeler oluyor. 

KARİM BENZEMA İLE  MATHİEU VALBUENA ARASINDA YAŞANAN OLAYLAR HAKKINDA ÇOK SICAK GELİŞMELER YAŞANIYOR

Versailles Savcılığı konuyla ilgili mahkemeye sevk ettiği beş kişinin yargı sürecini başlatıyor. Karim Benzema için 5 yıllık hapis ve 75 bin euro para cezası istemi bulunurken Fransız golcünün başı büyük derde girebilir.

Diğer taraftan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Mathieu Valbuena'nın mahkemede bizzat yer alacağı ve bu nedenle Olimpiakos'tan izin aldığı öğrenildi.

Aralarında Karim Benzema'nın da bulunduğu bir grup eski Fenerbahçeli Mathieu Valbuena'nın özel haytına ilişkin gizli bir videosunu futbolcuya göndererek futbolcuya şantaj yapmıştı. İddialara göre Valbuena'dan 150 bin euro istedi. 2015'in Kasım ayında Benzema hakkında dava açılırken soruşturmanın mal varlığını gasp etme girişimi kapsamında yürütüldüğü aktarıldı.

KARİM BENZEMA ARADAN 6 YIL GEÇTİKTEN SONRA MİLLİ TAKIM'A DÖNMÜŞTÜ

Fransız yıldız Karim Benzema yaşanılan olayın ardından milli takımdan atılmıştı. Futbolcu 2021'de Fransa'nın EURO 2020 kadrosunda yer bulmuştu. Böylece 2015'te veda ettiği milli formaya 2021 yılında kavuşmuştu.

MATHİEHU VALBUENA'NIN KONU İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI

Karim Benzema'nın milli takıma dönüşü hakkında Mathiehu Valbuena sessizliğini bozmuştu.

Valbuena açıklamasında, "Bence Didier Deschamps her durumda kazanan olacak. Başarılı olursa zor bir süreçte bunu başardığı söylenecek. Olmazsa suçlanmayacak. Benzema'nın Milli Takım'a alınmasında bir problem görmüyorum. Fransa'ya yarar sağlayacaksa benim söyleyecek sözüm olamaz."

''"Deschamps, Benzema ile ilgili kararını bildirmek için beni aradı mı? Hayır. Hayatımı yaşıyorum ve sahada zevk alıyorum. Didier'den veya herhangi birinden bir şey beklemiyorum." ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal