Kardeşlerim Suzan karakteri kimdir? Ahu Yağtu'nun hayatı ve yer aldığı diziler

Kardeşlerim Suzan karakteri kimdir? Ahu Yağtu'nun hayatı ve yer aldığı diziler haberimizin en güncel ayrıntıları ile ilgili merak ettiklerinizi keşfetmek için hemen şimdi 21.05.2022 tarihli haberimizi okuyabilirsiniz.

21.05.2022-20:19 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:19) Kardeşlerim Suzan karakteri kimdir? Ahu Yağtu'nun hayatı ve yer aldığı diziler

ATV ekranlarında her Cumartesi akşamları izleyenlerle buluşan Kardeşlerim dizisi aldığı yüksek reyting sonuçlarıyla dikkat çekiyor. Dizinin bu başarısında oyuncu kadrosunun payının oldukça fazla olduğu düşünülüyor. Kardeşlerim dizisinde Suzan karakterine hayat veren dizi dünyasının tecrübeli oyuncularından Ahu Yağtu’nun hayatı ve oyunculuk kariyeri dizi severlerin gündemini meşgul ediyor. Ahu Yağtu’nun oynadığı dizileri öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden araştırmalarına devam ediyor.

Kardeşlerim Suzan kimdir?

ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisindeki Suzan karakteri 34 yaşındadır. Hoş, bakımlı ve çekici bir kadın olan Suzan, kocasında bulamadığı sevgi ve şefkati dışarda ararken oldukça kırılan, yaşadıklarıyla kendini yeniden keşfedecek, geçmişin sırlarıyla yüzleşecek olan duygusal bir yapıya sahiptir.

Ahu Yağtu kimdir

Ahu Yağtu kimdir?

Ahu Yağtu, 11 Temmuz 1978 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluğu Karşıyaka ilçesinde geçen Yağtu’nun annesi ile babası o daha çocukken boşandı. Sanat okulundan mezun olan Ahu Yağtu, 14 yaşında model olmaya karar vererek İstanbul’da taşındı.

1993 yılında model mesleğine başlayan Ahu Yağtu, yıllar içerisinde moda editörlüğü ve stil danışmanlığı gibi meslekleri de yaptı. 2003 senesinde Biri Bizi Gözetliyor yarışma programında sunuculuk yapan sonrasında ise çeşitli reklam filmlerinde rol alan Ahu Yağtu Savcının Karısı, Komiser Nevzat, Aşk ve Ceza ve Kavak Yelleri gibi yapımlarda yer aldı.

2000 yılında Cankat Doğan Akçura ile evlenen Ahu Yağtu, 2005 yılında bu evliliği bitirdi. İkinci evliliğini 2012 yılında Cem Yılmaz ile yapan güzel oyuncu bu evliliğe de ilerleyen yıllarda son verdi.

Kardeşlerim dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kadir, Asiye, Emel ve Ömer adındaki 4 kardeşin hayatla mücadelesini konu edinen Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kardeşlerim dizisi

Celil Nalçakan (Akif Atakul)

Halit Özgür Sarı (Kadir Eren)

Ahu Yağtu (Suzan Manyaslı)

Fadik Sevin Atasoy (Şengül Eren)

Cüneyt Mete (Orhan Eren)

Su Burcu Yazgı Coşkun (Asiye Eren)

Yiğit Koçak (Ömer Eren)

Aylin Akpınar (Emel Eren)

Simge Selçuk

Damla Su İkizoğlu

Onur Seyit Yaran

Cihan Şimşek

Kaan Sevi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal