Gönül Dağı Keriman karakterini kim canlandırıyor? Çiğdem Aygün biyografisi ve rol aldığı yapımlar

Gündemde halen yer almaya devam eden Gönül Dağı Keriman karakterini kim canlandırıyor? Çiğdem Aygün biyografisi ve rol aldığı yapımlar haberine ilişkin basına aktarılan en yeni gelişmeleri keşfetmek istiyorsanız siz de hemen 21 Mayıs 2022 tarihli haberimizi okuyabilirsiniz.

21.05.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:32) Gönül Dağı Keriman karakterini kim canlandırıyor? Çiğdem Aygün biyografisi ve rol aldığı yapımlar

TRT 1 ekranlarının kısa süre içerisinde sevilen dizisi Gönül Dağı karakterlerinden Keriman'ın kim olduğu merak ediliyor. Birçok sevilen ismin rol aldığı dizide yer Keriman karakteriyle Çiğdem Aygün, özellikle 9'uncu bölüm sonrasında iyice merak edilmeye başladı. İşte detaylar...

Gönül Dağı Keriman kimdir?

Keriman; ilgiyle takip edilen ve Cumartesi akşamlarını neşelendiren Gönül Dağı dizisinin son zamanlarda dikkatleri çeken karakterlerinden biri haline gelmiştir. Eser Eyüboğlu'nun hayat verdiği Selami karakterinin tek aşkı olan Keriman'ı ise Çiğdem Aygün canlandırmaktadır.

Gönül Dağı Keriman ve Selami

Çiğdem Aygün Kimdir?

1987'de Şanlıurfa'da doğan Çiğdem Aygün, Mimar Sinan Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Daha önce televizyon ekranlarında yayınlanan 'Ateş Böceği' adlı dizide 'Sıdıka' karakteriyle izleyenlerin karşında yer almıştır. Aynı zamanda Ustura Kemal ve Roman Havası adlı dizilerde de oynamıştır.

Çiğdem Aygün

Günümüzdeyse TRT 1'in sevilen dizilerinde biri olan Gönül Dağı dizisinde Keriman ismindeki karaktere hayat vermektedir. Renkli bir kişiliğe sahip olan Çiğdem Aygün'ün burcu ise Kova'dır.

Gönül Dağı Keriman

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal