Kardeşlerim Orhan kimdir? Gerçek adı nedir? Cüneyt Mete rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Okuyucuları merakta bırakan Kardeşlerim Orhan kimdir? Gerçek adı nedir? Cüneyt Mete rol aldığı yapımlar ve biyografisi haberine dair gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu gelişmelerden ilk önce haberdar olmak istiyorsanız, 21.05.2022 tarihli haberimize hızlıca göz atabilirsiniz.

21.05.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:16) Kardeşlerim Orhan kimdir? Gerçek adı nedir? Cüneyt Mete rol aldığı yapımlar ve biyografisi

ATV ekranlarına gelen sevilen dizi 'Kardeşlerim' dizisinde Orhan karakterine can veren kişinin kim olduğu izleyiciler tarafından merak edilmektedir. 'Kardeşlerim' dizisi Orhan karakterini canlandıran kişi Cüneyt Mete'dir.

Cüneyt Mete kimdir?

Aslen Artvinli olan Cüneyt Mete, 9 Eylül 1970 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Kendisi 2007-2008 Sanat Kurumu 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülmüştür. Cüneyt Mete'nin 2005 senesinde doğduğu ikiz çocukları vardır. Çocuklarının ismi Ferhan ve Cem'dir.

Kardeşlerim Orhan

Cüneyt Mete'nin oynadığı projeler

Oyuncu, ilk başlarda tiyatroya yön vermiş daha sonralarında ise dizi ve film sektörüne adım atmıştır. 1991 yılında 'Varyemez' filmi ile oyunculuğu ilk adımını atmıştır.

1993 senesinde  'En Büyük Numara' adlı kısa filmde rol almış ve  profesyonel oyunculuğa böylelikle adım atmıştır. Daha sonralarında ise  Köprü, Ayrılık, Yeni Evli, Aşkların En Güzeli, Kayıp Prenses gibi dizilerde rol almıştır. 'Zincirbozan' sinema filminde de oynamıştır.

Ünlü oyuncu tam sekiz sezon süren unutulmaz dizi 'Unutma Beni' dizisinde  Kenan karakterini canlandırmıştır. 2016 yılında ATV ekranlarında Aşk ve Mavi dizisinde Cemal Göreçki karakteri ile izleyicilerin hafızasında yer edinmiştir.

Kurtlar Vadisi Terör 'de de rol alan Cüneyt Mete burada Muro'yu oynamıştır.

Şimdilerde ise ATV ekranlarında 20 Şubat 2021 yılında yayınlanmaya başlayan 'Kardeşlerim' dizisinde Orhan karakterini canlandırmaktadır.

Cüneyt Mete kiminle evli?

2011-2018 arası uzun soluklu 'Unutma Beni' dizisinde beraber rol aldıkları Şeyma Korkmaz ile 2019 Mayıs ayında dünya evine girmiştir.

Cüneyt Mete ve eşi

Cüneyt Mete kilosu ve boyu

Oyuncu, Başak burcudur. 74 kilo ve 1.79 boyuna sahiptir. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncunun ayrıyeten kendine ait bir web sitesi de vardır. Oyuncunun Twitter takipçi sayısı 2.793, Instagram takipçi sayısı ise 229.000 kişidir.

Kişisel web adresi: http://cuneytmete.com/

Instagram adresi: https://www.instagram.com/cuneytmete/

Twitter hesabı: https://twitter.com/mete_cuneyt

Kardeşlerim dizisi Orhan kimdir?

Kardeşlerim dizisinde Orhan karakteri, iyimser, merhametli, iyi bir aile babasıdır. 37 yaşında olan Orhan, ailesine ve abisinden ona emanet kalan yeğenlerine bakan bir adamdır.

Rol aldığı dizi ve filmler

-En Büyük Numara

-Köprü

-Kurtlar Vadisi Terör

-Yeni Evli

-Zincirbozan

-Kayıp Prenses

-Unutma Beni

-Ayrılık

-Beni Affet

-Aşkların En Güzeli

-Aşk ve Mavi

-Götür Beni Gittiğin Yere

-Kardeşlerim

Tiyatro oyunları

-Maymun Davası

-Hüznün Coşkusu

-Vuslat Kavuşma

-Düğün Ya Da Davul

-Üç Kağıtçı

-V.Frank

-Soytarılar

-Mağaradakiler

-Katip Çıkmazı

-Canlı Maymun Lokantası

-Kızılırmak

-Bağdat Hatunu

-Shakespeare Zorda

-İçerdekiler

- Cimri

-Figaro’nun Düğünü

-Hamlet

-Ramazan ile Jülide

-Salome

-Cadı Kazanı

-Tek Kişilik Şehir

-Haydi Karına Koş

-Büyük Sultan

-Grönholm Methodu

-Terapi Ötesi

-Kapan –Sleuth

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal