Kardeşlerim Oğulcan kimdir? Gerçek adı ne? Cihan Şimşek oynadığı diziler

Basın gündeminde sık sık kendisine yer bulan Kardeşlerim Oğulcan kimdir? Gerçek adı ne? Cihan Şimşek oynadığı diziler haberine ilişkin sıcak gelişmeleri, 21 Mayıs 2022 tarihli haberimizi okuyarak hemen öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:29 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:29) Kardeşlerim Oğulcan kimdir? Gerçek adı ne? Cihan Şimşek oynadığı diziler

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında yer alan Kardeşlerim dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Oğulcan'ın kim olduğu merak ediliyor. Sevilen dizide Oğulcan karakterine hayat veren Cihan Şimşek hakkında dizi takipçileri ve hayranları tarafından araştırmalar yapılıyor.

Kardeşlerim Oğulcan kimdir?

Kardeşlerim dizisinde Oğulcan olarak karşımıza çıkan Cihan Şimşek, 18 yaşında bir gence hayat vermektedir. Komik, eğlenceli ve öz güveni yüksek bir çocuk olan Oğulcan, aşık olduğu kız için her türlü çılgınlığı yaparak engel tanımayan eğlenceli bir aşık ve iyi bir dosttur. Aynı zamanda kuzeni Ömer'inde sırdaşıdır.

Kardeşlerim Ömer ve Oğulcan

Cihan Şimşek kimdir?

Daha önce birçok projeyle televizyon ekranlarında gördüğümüz Cihan Şimşek'in tam adı Turan Cihan Şimşek'tir. 1992'nin Ağustos ayının 6'sında dünyaya gelen Şimşek Almanya doğumludur. 29 yaşında olan başarılı oyuncunun burcu Aslan'dır. Yetenekli oyuncunun boyunun 170 ve kilosunun da 64 olduğu biliniyor.

Cihan Şimşek

Cihan Şimşek Instagram adresi nedir?

430.6 K takipçisi olan Cihan Şimşek'in kullanıcı adı: @tcihansimsek

Cihan Şimşek daha önce hangi dizilerde oynadı?

Şimdilerde ATV ekranlarında yer alan Kardeşlerim adlı dizide oynayan Cihan Şimşek'in ilk oyunculuk deneyimini Bez Bebek adlı diziyle yaptığı bilinmektedir. Cihan Şimşek aynı zamanda;

- Merhaba Hayat

- Beni Böyle Sev

- Hanım Köylü

- Medcezir

- Canımın İçi

- 4N1K İlk Aşk

- Bir Yastıkta

- Adanalı adlı dizilerde de rol almıştır.

Cihan Şimşek 2

Cihan Şimşek yer aldığı filmler nelerdir?

Çocukluk zamanlarında Disney Channel'a ait Zil Çalınca Avı isimli filmde rol almıştır. Ardından Geçmiş Olsun, Suda Balık, Sabahlar Olmasın isimli film projelerinde rol almıştır. Aynı zamanda da birçok reklam filmiyle de ekranlarda yer alan Şimşek'in oynadığı reklam filmleri ise şöyledir:

- Haribo

- Paşabahçe

- Krispi

- Eti

- Turkcell

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal