Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine Halit Özgür Sarı hayat veriyor

Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine Halit Özgür Sarı hayat veriyor ile alakalı birçok merak edilen yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. Biz de 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizde Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine Halit Özgür Sarı hayat veriyor konusunda merak edilenleri kaleme aldık. Siz de 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizi okuyarak güncel bilgileri anında öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:16 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:16) Kardeşlerim dizisinde Kadir karakterine Halit Özgür Sarı hayat veriyor

Son olarak ATV ekranlarında Kardeşlerim dizisinde Kadir rolünü canlandıran Özgür Sarı'nın kim olduğu merak edildi. Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Kadir karakteri ile binlerce hayran kitlesine ulaşan Özgür Sarı'nın hangi dizi ve filmlerde rol aldığı araştırılmaya başlandı.

Kardeşlerim Kadir kimdir?

Kardeşlerim dizisinde dürüst ve çalışkan bir delikanlıyı olan Kadir, kardeşlerine hem annelik hem de babalık yapmıştır. Anne ve babasından ona emanet kalan kardeşlerine iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıp duran Kadir onları koruyup kollayan evin en büyük abisidir. Kadir daha sonra geçirdiği bir trafik kazası sonrasında ölerek diziye veda etmiştir.

Özgür Sarı kimdir

Özgür Sarı kimdir?

4 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da doğan Özgür Sarı İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan Sarı ilk kez Diriliş Ertuğrul dizisinde Süleyman Alp rolünü canlandırmıştır. Daha sonra Şampiyon, Hakan Muhafız, Kırmızı Oda ve Geçen Yaz gibi dizi ve filmlerde rol alan Özgür Sarı son olarak Kardeşlerim dizisinde Kadir rolünü canlandırmıştır. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal