Kardeşlerim Ömer kimdir? Yiğit Koçak gerçek adı, yaşı, memleket bilgileri

Basına aktarıldığı ilk andan beri gündemde büyük yer tutan Kardeşlerim Ömer kimdir? Yiğit Koçak gerçek adı, yaşı, memleket bilgileri haberi ile ilgili sıcak ayrıntılar yazarlarımız tarafından kaleme alınmaya devam ediyor. Siz de 21.05.2022 tarihli haberimizi okuyarak haberin yeni ayrıntılarından haberdar olabilirsiniz.

21.05.2022-20:23 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:23) Kardeşlerim Ömer kimdir? Yiğit Koçak gerçek adı, yaşı, memleket bilgileri

ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Kardeşlerim 'de Ömer karakterine hayat veren kişinin kim olduğu merak edilmektedir. Ömer karakterine hayat veren kişi Yiğit Koçak'tır.

Yiğit Koçak kimdir?

12 Ekim 1995 tarihinde Samsun'da dünyaya gelmiştir. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümünden mezun olmuştur. Çektiği vine videoları ile tanınan Koçak, oyunculuk kariyerine ilk 'Seni Kimler Aldı' dizisi ile başlamıştır.

Yiğit Koçak, 3,5'ta oyunculuk eğitimi almıştır. 2017 yılında 'Seni Kimler Aldı' dizisinde rol almıştır. Daha sonra 2019 yılında 'Kimse Bilmez' dizisinde oynamıştır. Sevilen dizi 'Gel Dese Aşk' dizisinde de Onur karakterine hayat vermiştir.

Yiğit Koçak, Terazi burcu, 76 kilo ve 1.88 cm sahiptir.

Oyuncu dizilerin yanı sıra reklam filmlerinde de oynamıştır. D Smart ve KFC reklamında oynamıştır.

Yiğit Koçak eğitim hayatı

2016 yılında Tarkan Karlıdağ Kamera Önü Atölyesinde, 2018 yılında Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans Bölümünde eğitim görmüştür.

Yiğit Koçak sosyal medya adresi

Yiğit Koçak sosyal medya hesabı

Yiğit Koçak'ın kariyeri

Oyuncu kariyerine ilk olarak vine videoları çekerek daha sonra da reklam filmlerinde oynayarak adım atmıştır. 2017 yılında da dizi oyunculuğuna ilk kez adım atmış ve 'Seni Kimler Aldı' dizisi ile dizi hayatına başlamıştır. Duygu Yetiş, Fulya Zenginer, Serhan Yavaş gibi ünlü oyuncularla birlikte rol almıştır. Dizide Mehmet Çelik karakterini canlandırmıştır.

Kimse Bilmez dizisi ile 2019 yılında Sinan Eğilmez karakterini oynamıştır. Dizide Keremcem, Burak Serdar Sanal ve Özgü Kaya gibi ünlü oyuncularla birlikte rol almıştır.

2020 yılında 'Gel Dese Aşk' dizisinde ünlü oyuncular Erkan Petekkaya, İleyda Çevik, Şebnem Bozoklu ile oynamıştır. Onur Pusat karakterine hayat vermiştir.

Ünlü ve genç oyuncu şimdilerde ATV ekranlarına gelen 'Kardeşlerim' dizisinde Ömer Eren karakterine hayat vererek performansı ile izleyicilerin hafızasında yer edindi. Dizide Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgın Çoşkun, Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı gibi oyuncularla rol almaktadır.

Kardeşlerim dizisi Ömer Eren kimdir?

Ömer Eren dizide duygusal ve hırslı bir 17 yaşında çocuktur. Kalbinin sesini bazen hakim olamasa da abisi Kadir'in üzerinden sorumlulukları almaya çalışır.

Yiğit Koçak'ın rol aldığı projeler

-Seni Kimler Aldı

-Kimse Bilmez

-Gel Dese Aşk

-Kardeşlerim

Yiğit Koçak'ın fotoğrafları

ömer eren

koçak

yiğit

Yiğit Koçak

Yiğit Koçak

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal