Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları ve Son Bölüm Fragmanı

ATV yeni dizisi Kardeşlerim dizisinin son bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim bugün 25. bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Kardeşlerim son bölüm özeti nedir? Kardeşlerim oyuncuları kimler?

27.01.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 23.10.2021-12:17)

ATV'nin en sevilen dizilerinden Kardeşlerim, geçen ay yeni sezonuna başladı. 25. bölümüyle bugün ekranlara gelecek olan Kardeşlerim, reytinglerde hep en üst sıralarda bulunuyor. Kardeşlerim'in dün son fragmanı yayınlandı. Peki, Kardeşlerim dizi oyuncuları kimlerdir? Kardeşlerim hangi gün yayınlanıyor? Kardeşlerim son bölüm izleme yolları nedir?

KARDEŞLERİM 25. BÖLÜM FRAGMAN ÖZETİ

Dört kardeşin İstanbul Fatih'teki yaşamını anlatan Kardeşlerim, her hafta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Kardeşlerim son fragmanda Akif'in yaptığı hareket sonrası iyice öfkelenen, babasına karşı hiç beklenmeyen bir karar alır. Akif'in baskısı, Doruk'un peşini bırakmamaktadır. Eren ailesi istediği desteği almaktadır. Ömer işe gittiği sırada karşısına çıkan şaşalı sürprizlerden çok hoşlanır ve gelecek için yeni umutlara yelken açar. Nebahat, yaptığı acımasız ve cani plan sonrası Suzan ile yüzleşmek zorunda kalır. Orhan'ın hayatında güzel şeyler yaşanmaya devam etmektedir. Ömer'i bir sürpriz bekler. Şengül ile çekilişe katılmıştır.


KARDEŞLERİM KONUSU NEDİR?

ATV'nin sevilen dizilerinden Kardeşlerim, hayatın karşılarına çıkardığı sorunların üstesinden birlikte gelmeye çalışan, her şeye rağmen kopmayıp birbirlerine sıkıca kenetlenen dört kardeşi konu alır. Aile, kardeş olmayı, açlığı ve yokluğu anlatan Kardeşlerim, geniş aileleriyle yoksul ama mutlu bir hayat sürerlerken hayatları alt üst olur. Nereye savrulacakları belli olmayan dört kardeş, yaşanan kötü olaylar sonucu birbirlerine kenetlenip hayatta kalmaya çalışırlar. 

KARDEŞLERİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Asiye, abisinin başına gelen olay hakkında gerçekleri öğrendiğinden beri kendini bir çıkmazda hissetmektedir. Bu sırada Asiye ile Doruk'un arasındaki ilişki neredeyse kopmuştur; kopma noktasına gelmiştir. Melisa, Cemile ile Kadir'in yakınlaşmasını engellemek ister. Bunun için ipleri gerecek bir plan hazırlamaktadır. Orhan'ın tedavisinde beklenmeyen bir gelişme yaşanır. Ömer'in eline bir fırsat geçmiştir ve fırsatı değerlendirmek için hem kendisi hem de abisi Kadir gece gündüz çalışması gerekmektedir. Kendisine yardım etmek isteyen Kaan'ın asıl amacını öğrendikten sonra deliye dönen Doruk, hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya gelmiştir.


KARDEŞLERİM DİZİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Kardeşlerim dizi oyuncuları Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgın Coşkun, Yİğit Koçak ve Aylin Akpınar gibi isimlerdir.

KARDEŞLERİM HANGİ GÜN?

ATV'nin en sevilen dizilerinden Kardeşlerim, her Cumartesi ekranlarda izleyiciler karşısına çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal