Kardeşlerim dizisi bu akşam var mı, neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Geçtiğimiz Pazartesi günü yaşanan deprem sebebiyle dizilerin yeni bölümleri ekranlarda yer almıyor. Sevilen dizilerden birisi olan Kardeşlerim’in bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Kardeşlerim dizisi bu akşam var mı, neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman? Soruların yanıtı haberimizde...

11.02.2023-18:14 - (Son Güncelleme: 11.02.2023-18:14) Kardeşlerim dizisi bu akşam var mı, neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Kahramanmaraş’ta yaşanan acı depremler sebebiyle birçok dizi yapımcısı yeni bölümleri geçici olarak askıya almıştı. Başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan gibi oyuncuların bulunduğu Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünün bu akşam ekranlarda olup olmayacağı araştırma konuları arasında yer aldı. Peki Kardeşlerim dizisi bu akşam var mı, neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisi bu akşam var mı?

Kardeşlerim dizisi 11 Şubat Cumartesi akşamı deprem nedeniyle yayınlanmayacak. Dizinin yerine bu akşam Atv - A Haber Deprem Özel programı yayınlanacak.

Kardeşlerim

Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm tarihi ile ilgili açıklama yapılmadı. Kardeşlerim dizisinin 79. yeni bölümünün 18 Şubat 2023 Cumartesi akşamı yayınlanması bekleniyor.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal