Kardeşlerim 125. bölüm fragmanı yayınlandı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim 125. bölümüyle ATV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Dizi severler anne ve babasız kalan kardeşlerin hikayesini konu edinen dizinin bu akşamki bölümünde neler olacağını öğrenmek için internetten araştırmalarını yapıyor.

20.04.2024-16:39 - (Son Güncelleme: 20.04.2024-16:39)

Serkan Birinci’nin yönetmenliğini, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yaptığı Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü her hafta Cumartesi günü izleyenlerle buluşuyor. ATV ekranlarında bu akşam 125. bölümüyle seyircilerin karşısına çıkacak olan Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm özetini öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Nebahat ile Süreyya arasındaki gerginlik, Ömer ve Süsen'in de dikkatini çekmişti ve bir cevap beklemekteler. Ayla, Berk'le arasındaki buzları eritmenin mutluluğunu yaşarken, Eren ailesi, Emel'in okulundaki sürpriz etkinlik için ona destek olmaya kararlı. 

Kardeşlerim 125. bölüm fragmanı yayınlandı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Akif, Nebahat'la sıkışan Süreyya arasında hiç istemediği bir anlaşmaya razı gelmek zorunda kalırken, Süreyya'nın kendi başka planları vardır. Cansu, Ataman Koleji'ne yeni başlayacak olmanın heyecanını duyar.

Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm 20 Nisan 2024 Cumartesi (Bugün) saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal