Kardeşlerim 121. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Kardeşlerim dizisi nasıl izlenir?

Milyonlarca kişinin severek izlediği Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin hayranları Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı sonrasında Kardeşlerim 121. bölüm fragmanı, Kardeşlerim yeni bölüm izle ATV, Kardeşlerim son bölüm özeti gibi terimlerle sorgulama yapmaya başladı. İşte ayrıntılar…

09.03.2024-17:43 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-17:43)

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanı ekranlara getirildikten sonra yeni bölüm hakkındaki detaylar daha fazla araştırılmaya başlandı. Her hafta Cumartesi günleri izleyenlerle buluşan dizinin yeni bölüm fragmanı ve özeti gibi konular araştırılıyor. Peki Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Kardeşlerim dizisi nasıl izlenir?

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Orhan'ın attığı tokat sonucunda evi terk eden Oğulcan, babası ve Ömer'e karşı öfkeli bir tutum sergiler. Akif, Süreyya'nın Nebahat'ten ayrılmasını isteyen Süreyya'yı türlü yalanlar ve numaralarla oyalarken; Aybike, Tolga ile Yasmin arasını düzeltmeye çalışır. Oğulcan, sürpriz ve radikal hamlelerle herkesi şaşırtır. Gökhan ile ilgili endişelerini Nebahat'le paylaşan Ayla, Akif'in desteğini alır. 

Süsen ve Aybike, Ataman Koleji'nde düzenlenecek sürpriz bir turnuvaya katılmak için hırslanırlar. Hayatıyla ilgili önemli bir bilgi edinen Akif, şaşkınlık içinde kalırken, Cansu ve Aybike arasındaki gerginlik, Orhan'ı üzen bir kaza ile sonuçlanır.

Kardeşlerim 121. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? Kardeşlerim dizisi nasıl izlenir?

Kardeşlerim dizisi nasıl izlenir?

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm 9 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü ATV kanalından veya ATV’nin internet sitesinde yer alan canlı yayın bölümünden izleyebilirsiniz. Kardeşlerim 121. bölüm fragmanı ise daha sonra ekranlara gelecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal