Kardeşlerim 110. bölüm fragmanı: Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Kardeşlerim’de yeni bölüm heyecanı arttı. Son bölümüyle herkesi koltuklarına kilitleyen sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler bir an önce dizinin yayın saatinin gelmesini bekliyor. Peki Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim 110. bölüm fragmanı…

16.12.2023-17:46 - (Son Güncelleme: 16.12.2023-17:46)

NGM imzası taşıyan dram dizisi Kardeşlerim’in yeni bölümü her hafta Cumartesi günleri ATV ekranlarında yayınlanıyor. Yönetmenliğini Serkan Birinci’nin senaristliğini ise Gül Abus Semerci’nin yaptığı Kardeşlerim dizisi yeni bölüm fragmanında yaşanan olaylar izleyenlerin büyük heyecan duymasına sebep oldu. Dizi severler Kardeşlerim son bölüm izle, Kardeşlerim 110. bölüm fragmanı, Kardeşlerim oyuncuları gibi çok sayıda terimi hızla araştırıyor.

Kardeşlerim yeni bölümde neler olacak?

Ömer, ölümcül bir tehlikeyle karşı karşıyayken, Şevvallerin kapısını çalan sürpriz isim, Yılmaz ailesini şaşkınlığa uğratır. Fatma ile Şengül'ün kulüpte, ortalığı birbirine katan tartışmaları, Yaman için bardağı taşıran son damla olur. Eren kuzenler ve dostları, Burak Müdür'ü okuldaki işine geri döndürebilmek için harekete geçerlerken, Elif'in gönlünü kazanmak için çaba sarf eden Oğulcan, romantik hamlelerine pes etmeden devam eder.

Kardeşlerim

Süreyya ile Yaman, ilişkileriyle ilgili, Akif'in de kayıtsız kalamayacağı önemli bir adım atarlar. Sokakta buldukları koltuğu evlerine getiren Fatma ve Oğulcan ise; hiç beklemedikleri, onları şoke eden bir durumla karşılaşırlar.

Kardeşlerim dizisi oyuncuları

Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda; Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyit Yaran, Gözde Türker, Cihan Şimşek, Damlasu İkizoğlu, Melis Minkari yer alıyor.  

Kardeşlerim 110. bölüm fragmanı için ATV'nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal