Karbonatla Koltuk Temizliği Nasıl Yapılır?

Evde en çok kirlenen eşyaların başında gelen koltuklar, özellikle küçük çocuklu ebeveynleri oldukça zorluyor. Bizde koltuk temizliğinde imdadınıza yetişecek karbonat tarifini sizler için hazırladık. İşte detaylar…

08.07.2019-13:31 - (Son Güncelleme: 18.08.2021-18:18)

Evde en çok kirlenen eşyalardan biri de koltuklardır. Koltuk silme yöntemlerini sizler için içeriğimizde derledik. Siz de koltuklarınızı tertemiz yapmak istiyorsanız tüyolarımızı dikkatlice okuyun.

Koltuk temizliğine elektrikli süpürge ile başlamalısınız. Elektrik süpürgesi koltuktaki toz ve kırıntıları çekmeye yardımcı olacaktır. Eğer çıkarılabilirse yastıkların süpürülmesi de isabetli olacaktır.

KOLTUK NASIL TEMİZLENİR?  

Koltuk temizliğinde önemli hususlardan birisi koltuk kumaşının türüdür. Temizliğe başlamadan evvel koltuğunuzun kumaşının temizleme talimatlarını okumalı ve onlara uymalısınız. Sonrasında koltuğunuzun kumaşına uygun koltuk temizleyici ürünleri ve lifli bezleri kullanabilirsiniz

KARBONATLA TEMİZLİK 

Karbonat temizleme özelliği yoğun olan bir maddedir. Bu nedenle koltuklarınızın temizliğinde karbonat çok iyi bir tercihtir. Bunun için bir miktar karbonatı temizlemek istediğiniz koltuğunuzun üstüne serpin ve ılık su ve bez ile silin. Karbonat yalnızca temizleme değil kötü kokuları geçirme özelliği ile de bilinmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal