Karamollaoğlu 28 Şubatçı Generallerin Yargılanması Hakkında Konuştu!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de katıldığı canlı yayında, 28 Şubatta ceza alan generallerin hapis cezası almasını içine sindiremediğini açıkladı.

26.11.2021-15:06 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-15:06) Karamollaoğlu 28 Şubatçı Generallerin Yargılanması Hakkında Konuştu!

Saadet Parti Lideri Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de yaptığı açıklamada, 28 Şubat Post Modern Darbesi’nde yer alan generallerin ceza almasını içine sindiremediğini dile getirdi. 

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Aktaş’ın sunuculuk ettiği Liderler Özel programına, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu konuk olarak davet etti. Gündemle ilgili gelişmeler üzerinde gelen soruları cevaplayan Karamollaoğlu’na, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çıkışı hakkındaki görüşleri de soruldu. Buna karşılık Karamollaoğlu 28 Şubat Post Modern Darbesi’nde yargılanan komutanlar hakkında konuştu. 

İÇİME SİNDİREMİYORUM

Canlı yayında konuşma yapan Karamollaoğlu, ‘Ordunun bu kadar üst rütbelerinde yer almış komutanların yargılanmasını içime sindiremiyorum’ açıklamasında bulundu. Açıklama devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' mesajına gönderme yaptı. 

GÖNLÜ RAZI DEĞİL

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu canlı yayında yaptığı açıklamada, Türk ordusunun en üst seviyelerinde görev alan komutanların bu şekilde cezalandırılmalarını içine sindiremediğini ifade etti.

Yayında konuşmasına devam eden Karamollaoğlu, ‘Bir yerde rastladım nerede olduğunu hatırlayamıyorum. 28 Şubat'la ilgili yatmış çıkmış bir albayın görüşleri vardı. Ben mesela şahsen ordunun en üst kademesinin bu noktaya düşmesine gönlüm razı değil’ dedi. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme mesajına gönderme yapan Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, ‘Herkes kendi yönünden örnekler verirse helalleşmek mümkün. Ben diyorum ki helalleşmek bu noktada ben ordunun bu kademesine gelmiş insanların bu şekilde cezalandırılmasını içime sindiremiyorum.’ ifadelerini kullandı. 

HERKES BU NOKTADAN HAREKET ETMELİ

Karamollaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti; ‘28 Şubat ile ilgili söylüyorum bunu. Biz onu yaşadık gördük, bizi rencide etti ama ben hakikaten bu noktada böyle bir tavrın içindeyim. Helalleşme anlamına gelir mi gelmez mi bilemem ama herkesin bu noktadan hareket etmesi icap eder. Bir hata varsa bir yanlış varsa burada helallik dilemek, toplumdaki iç barışın en kolay yönden sağlanması manasına gelir.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal