Türkiye'nin Gururu Furkan Can Sağlam Vendome Prize Yarışmasında Finale Kaldı!

Küçük yaşlarından itibaren müzik ile uğraşan Furkan Can Sağlam Vendome Prize 2021 yarışmasında adını finale yazdırmayı başardı.

26.11.2021-15:05 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-17:20) Türkiye'nin Gururu Furkan Can Sağlam Vendome Prize Yarışmasında Finale Kaldı!

New York'ta yaşayan ve eğitim hayatını burada sürdüren Furkan Can Sağlam 4 etaplı müzik yarışmasında finale ulaştı.

Küçük yaşlardan itibaren müzik ile ilgilenen Furkan Can Sağlam daha önce dünyanın en önemli 3 piyano yarışmasında birinci olmuştu. Başarılarına bir yenisi daha ekleyen Furkan Can Sağlam geçtiğimiz günlerde aralarında müzik sektörünün önde gelen isimlerinin juri olarak bulunduğu New York Vendome Prize yarışması finaline seçilmeyi başardı.

VENDOME PRİZE YARIŞMASININ FİNALİ 27 KASIM'DA

Yarışmadan yapılan açıklamaya göre 3 finalist 27 Kasım Cumartesi günü yarışmayı kazanmak için mücalede edecek. Aralarında Furkan Can Sağlam'ın da bulunduğu 3 kişinin final gösterisi Vendome Prize Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

VENDOME PRİZE YARIŞMASI NEDİR?

Vendome Prize yarışması 2000 yılından beri düzenlenen bir yarışmadır. Yarışmada piyano sanatçıları dünyanın en önemli piyano sanatçıları tarafından değerlendirilerek finale kalır. Yarışmaya dünyanın bütün ülkelerinden sayısız insan katılabiliyorken, finale sadece 3 kişi kalır. Furkan Can Sağlam'da bu 3 kişinin arasına katılarak gelecekte dünyanın en önemli piyanistlerinden biri olacağının sinyalini vermiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal