Karahan Çantay'ın Kardeşi Ceyhan Betül Çantay’dan Açıklama

Karahan Çantay, Bangkok'ta geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Ceyhan Betül Çantay ise ağabeyinin vefatının ardından çıkan haberlere isyan etti.

11.03.2021-10:59 - (Son Güncelleme: 11.03.2021-10:59) Karahan Çantay'ın Kardeşi Ceyhan Betül Çantay’dan Açıklama

Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, geçen Pazar günü Tayland'da motosiklet kazası geçirdi. Çantay, kaza sonucu hayatını kaybetti.

Karahan Çantay'ın kız kardeşi Ceyhan Betül Çantay ise acı haberin ardından ilk kez konuştu. Ağabeyinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirten Ceyhan Betül Çantay, ‘Cenazesini getirmek için girişimlere başladık. 'Sahipsiz morgda yatıyor' haberleri bizi çok üzdü. Türkiye'yi terk ederken çok kırgındı. Kardeşim hiçbir zaman yalnızlık çekmedi. Kimsesiz, sahipsiz değil. Hiç evlenmedi’ dedi.

Çantay, cenazeyi almaya pandemi nedeniyle gidemediklerini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Bangkok Büyükelçiliği'yle iletişim halindeyiz. Yarın naaşı Türkiye'ye gelebilir. Ankara'da defnedeceğiz’

Betül Çantay, ağabeyinin yaşadığı sansasyonel olayların ardından ABD'ye gittiğini belirterek 2014 yılında Türkiye'ye döndüğünü ve ODTÜ'deki eğitimini tamamladığını söyledi. Çantay, ‘2017'de hep yaşamak istediği Tayland'a gitti. Orada öğretmenlik yapıyordu. Her sene yanımıza gelirdi’ dedi.

‘ÇOK NEŞELİ BİRİYDİ’

Ceyhan Betül Çantay,’ Çok neşeli biriydi. Tayland'da kaldığı dönemde her yıl 2-3 defa yanına gidip, zaman geçirirdik. Beş yaşındaki bir çocuğun kalbine sahipti. Kimseyi üzmez, girdiği her ortamda sevilirdi’ dedi.

'CENAZE ORADA KALMAYACAK'

Karahan Çantay'ın yeğeni Özlem Şen ise şöyle konuştu: ‘Normalde bile cenazenin başka ülkeye getirilmesi uzun sürüyor. Konsolosluklar ile şirketler anlaşma yapıyormuş. Zaten pandemi var. Biz de bir an önce ülkesine getirilmesi için çabalıyoruz. Ama kesinlikle burada defnedilecek. Orada kalmayacak’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal