Karahan Çantay Kimdir?

Bir zamanların ünlü modeli Karahan Çantay, iddialara göre Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. İddialarla birlikte birçok insan Karahan Çantay kimdir? Şeklinde sorular sormaya başladı.

10.03.2021-09:08 - (Son Güncelleme: 10.03.2021-09:08) Karahan Çantay Kimdir?

Karahan Çantay’ın öldüğü iddiası magazin gündemine oturdu. İddialara göre Karahan Çantay Tayland’da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. ‘Mr.Turkey 95’ yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli olarak seçilen ve bu şekilde hafızalara kazınan Karahan Çantay, Türkiye’yi terk edince Tayland’da matematik öğretmenliği yapmaya başlamıştı. 

Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilmesinin ardından 1996 yılında ilk kez İstanbul'da düzenlenen Mr World erkek güzellik yarışmasında da Türkiye'yi temsil eden Karahan Çantay Türkiye'nin 90’lı yıllardaki en popüler mankenleri arasında yer alıyordu.

Ünlü modelin hayatını kaybettiği yönündeki haberlerin gelmesiyle birlikte Karahan Çantay biyografisi merak konusu oldu. 

KARAHAN ÇANTAY KİMDİR?

Karahan Çantay 21 Aralık 1973, Balıkesir'de doğdu. 1995 yılında Mr. Turkey birincisi olarak magazin gündemine oturan Çantay bu yarışmayla birlikte Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçildi.  Bir sonraki yıl ilk kez İstanbul'da düzenlenen 1996 Mr. World erkek güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek Tom Nuyens ve Gabriel Soto'nun ardından üçüncü olarak başarı yakaladı. .

Çantay, Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçildiği dönemde ODTÜ Matematik Bölümü son sınıfta öğrenciydi.

Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, bu dönemde birçok ünlü isimle birlikte oldu ve medyanın gündeminde olduğu zamanlarda uyuşturucu ticaretinden yargılanarak cezaevine kondu. Cezaevinden çıktıktan sonra Tayland’a yerleşen Çantay, uzun süredir Tayland’da yaşıyor ve burada matematik öğretmenliği yapıyordu.

Kumkapı Olayı - Üzgünüm, Gizli Aşk, Böyle mi Olacaktı, Zehirli Çiçek şeklindeki dizi ve filmler Karahan Çantay’ın rol aldığı yapımlar olarak gündeme geçti. Çantay, bu yapımların dışında birçok reklam filminde yer aldı. 

KARAHAN ÇANTAY ÖLDÜ MÜ?

Türkiye’nin bir dönem medyatik isimlerinin arasında yer alan Çantay’ın Tayland’da geçirdiği bir trafik kazasında yaşamını yitirdiği iddia edildi. İddialara göre yaşamını yitiren Karahan Çantay’ın cansız bedeni, 2 gündür Tayland'ın Malezya sınırında bulunan bir hastanenin morgunda yakınlarının alması için bekletiliyor. Bu iddialarla birlikte birçok insan Karahan Çantay öldü mü? şeklinde arama yaparak haber hakkındaki detaylara ulaşmak istiyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal