13.10.2021-11:42 (Son Güncelleme:13.10.2021-12:01)


1

A Milli Takım'ın Letonya ile oynadığı karşılaşmada beraberlik golünü atan Serdar Dursun, ay yıldızlı forma ile çıktığı ilk maçta gol atma başarısı gösterdi. Kritik karşılaşmada geri dönüşün fitilini ateşleyen 29 yaşındaki futbolcu ile ilgili Karagümrük eski başkanı Cengiz Günaydın açıklamalar yaptı. Cengiz Günaydın'ın yaptığı açıklamalar ses getirdi.



2

Cengiz Günaydın yaptığı açıklamada, Serdar Dursun'u ilk olarak Beşiktaş ile Eskişehirspor'un U21 takımlarının hazırlık karşılaşmasında izlediği aktardı.



3

Günaydın açıklamasında, ''"Maç 4-4 bitti ama sahada görev yapan oyuncular içinde benim aklımda bir tek Serdar kaldı. Stiline hayran kalmıştım. Hemen peşine düştüm ama o alt ligleri istemiyor, Süper Lig'i arzuluyordu."



4

''"Sayın Ali Koç çok tanınan önemli bir futbol büyüğümüze, geçen yıl Almanya'da oynayan bir futbolcuyu 'Alalım mı?' diye soruyor. Adını veremeyeceğim büyüğümüz "Onu alıp ne yapacaksın git Serdar Dursun'u al" diyor ve böylece futbolcunun Fenerbahçe macerası başlıyor."



5

Cengiz Günaydın "Bizden 4 futbolcu çeşitli takımlara gitti ama Serdar'a talip çıkmadı. Bu inanılır gibi değil. Yeni Malatya, Altınordu, Galatasaray'a önerdik istemediler.



6

Serdar Dursun, A Milli Takım formasıyla çıktığı ilk maçta attığı gol ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR