13.10.2021-11:27 (Son Güncelleme:13.10.2021-11:27)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'a transfer olduğu günden beri eski takımı Çaykur Rizespor ile problemli bir süreç yaşayan Oğulcan Çağlayan'dan çarpıcı açıklamalar geldi.



2

Galatasaray'a transferiyle büyük bir ses getiren ancak eski takımı Çaykur Rizespor ile problem yaşamasının ardından belirli bir dönemde lisansı bile çıkmayan Oğulcan Çağlayan ile ilgili söylentiler gündeme bomba gibi düşmüştü.



3

Galatasaraylı Oğulcan Çağlayan, Çaykur Rizespor ile yaşanan süreç, takımdaki son durum ve formasına ne zaman kavuşabileceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.



4

Oğulcan Çağlayan : Milli takım arasını iyi değerlendiriyoruz. Ligde az süre bulan arkadaşların kondisyonu açısından önemli süreç oluyor, aynı zamanda da maç eksiğimizi gidererek takım arkadaşlarımıza yaklaşıyoruz. Hem hatalarımızı görmek hem de fizik kondisyonumuzu artırmak açısından önemli oluyor. Hazırlıklara aynı şekilde devam edeceğiz.



5

Oğulcan Çağlayan : Türk spor kamuoyundan ve futbolseverlerden gündemi bu şekilde meşgul ettiğim için özür diliyorum. Yaşananlar tüm spor kamuoyunun önünde oldu. Bu konuda daha önce konuşmadım bundan sonra da konuşmayacağım. Bizler Galatasaray camiasının parçalarıyız. Camiaya layık olmamız gerekiyor. İnsanlar kurdukları cümlelerle kalitelerini belli eder. Ben kalitemden taviz vermeyeceğim. Galatasaray kültürü bize bunu öğretti.



6

Oğulcan Çağlayan : Rekabet herkesi geliştirir ve üzerine koymasını sağlar. Galatasaray gibi camiada tabii ki rekabet olacak. Birçok iyi oyuncu olacak. Bazıları gidecek, bazıları oynayacak. Başımızda inanılmaz bir teknik direktör var. Herkesten en iyi verimi almasını bilen ender hocalardan biri. Hepimizi doğru anlarda kullanarak takıma katkı sağlamamıza yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR