Karadağ Teknik Direktörü Miograg Radulovic'ten Türkiye Maçı Öncesi Açıklamalar!

Karadağ Teknik Direktörü Miograg Radulovic, Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Futbol Takımımız ile oynayacakları karşılaşma öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu.

15.11.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-09:51) Karadağ Teknik Direktörü Miograg Radulovic'ten Türkiye Maçı Öncesi Açıklamalar!

FIFA 2022 Dünya Kupası Elemeleri G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası biletini alabilmek adına deplasmanda Karadağ ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak.

KARADAĞ HOLLANDA KARŞISINDA GERİ DÖNÜŞÜ BAŞARMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde oynanan G grubundaki karşılaşmalarda A Milli Futbol Takımımız İstanbul'da Cebelitarık karşısında 6-0'lık skorla galip gelirken Karadağ ise 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada grubun güçlü ekiplerinden Hollanda karşısında 2-2'lik skoru yakalayarak 1 puanı kurtarmıştı.

KARADAĞLILAR KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE ÇOK İDDİALI!

Karadağ Milli Takım Teknik Direktörü Miodrag Radulovic, FIFA 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde G grubunda oynanacak olan Türkiye karşılaşması öncesinde ülke basınına oldukça iddilalı açıklamalarda bulundu.

KARADAĞ TEKNİK DİREKTÖRÜ RADULOVİC'TEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Teknik Direktör Miodrag Radulovic, A Milli Futbol Takımımız ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Hollanda, bu gruptaki en iyi takıma sahip. Grubu lider bitireceklerinden eminim. Ben de onların lider bitirmesini istiyorum. Hollanda, Dünya Kupası ile özdeşleşmiş bir süper güç. Hollanda'ya karşı gösterdiğimiz tutkunun, performansın aynısını Türkiye maçında da göstereceğiz. Elemeleri alabileceğimiz en çok puanla bitirmek istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal