Hamit Altıntop'tan Cebelitarık ve Karadağ Maçı Açıklamaları

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, Dünya Kupası Eleme karşılaşmalarında oynayacağımız Karadağ karşılaşmaları öncesi açıklamalarda bulundu.

14.11.2021-18:15 - (Son Güncelleme: 15.11.2021-08:58) Hamit Altıntop'tan Cebelitarık ve Karadağ Maçı Açıklamaları

2022 FIFA Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız grubunda son olarak Cebelitarık ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

CEBELİTARIK MAÇIYLA AVANTAJ SAĞLADIK

Cebelitarık karşısında aldığı 6-0'lık galibiyetin ardından grubunda 2. sıraya yükselen A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası macerasında çok büyük bir avantaj elde etti.

MUTLU SONA ULAŞMAK İSTİYORUZ

Dünya Kupası Elemeleri'nde oynanan Cebelitarık karşılaşmasının ardından gözünü deplasmanda Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaya çeviren A Milli Futbol Takımımız bu karşılaşmada da galibiyetle ayrılarak mutlu sona ulaşmak istiyor.

HAMİT ALTINTOP'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Takımlardan Sorumlu Yöneticisi Hamit Altıntop, 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde oynanan Cebelitarık karşılaşmasında alınan 6-0'lık galibiyet ve Karadağ ile oynanacak olan karşılaşma ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

İSTEKLİ VE HIRSLI OYUNUMUZ TATMİN EDİCİYDİ

Çok zorlu üç maç öncesinde baktığımızda ümit vermeyen bir görüntü vardı. O görüntüyü lehimize çevirmemiz gurur verici. Cebelitarık'ı büyük konuşmaya gerek yok. 6 gol atmak önemli değil. Oradaki azim, disiplin, istek ve hırs tatmin ediciydi. Norveç'in berabere kalması, Hollanda'nın berabere kalması umutları arttırdı. Düşüncesi bile çok keyifli. Salı gününe kadar iyi hazırlanıp fırsatı değerlendirmek istiyoruz.

ŞENOL GÜNEŞ VE EKİBİNE GÖNDERME

Bahsettiğim en önemli konu takım. Saha dışında iyi takım olursanız bunu sahaya da yansıtırsınız. Herkes değerlere ve kurallara en iyi şekilde uymaya çalışıyor. Yetenek konusunu hiçbir zaman tartışmadık. Herkes değerlere, kurallara çok önem veriyor. Bunu sahaya nasıl daha iyi yansıtırız, onun üstünde duruyoruz. Herkes fedakarlıklar yapıyor.

KARADAĞ MAÇINA HAZIRLANACAĞIZ

Değişiklikler zaman alacak demiştik. Daha yolun başındayız. Karadağ maçı öncesi dün akşam yemeğinde, "Bunun keyfini çıkarmak lazım, gurur da duyabiliriz ama herkes mütevazı olmalı" dedim. Kararlı bir şekilde hiçbir detayı atlamadan Karadağ'a hazırlanacağız.

BURAK YILMAZ İYİYSE YAŞININ BİR ÖNEMİ YOK

Burak Yılmaz'ın altını çizmek istiyorum. Dünkü performanstan ziyade Letonya maçında sorumluluk alıp, penaltıyı gole çevirmesi... Kendisini iyi hissediyorsa bunun yaşı yoktur. Tecrübe ile yüksek enerjiyi, yeteneği birleştirip sahaya yansıtması önemli.

İYİ BİR SKOR ALABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Mütevazılığı korumak lazım. Kesinlikle kararlıyız. Değerleri koruyabilirsek, yeteneğimizi sahaya yansıtabilirsek çok iyi bir skor alacağımızı düşünüyorum. Biz işimizi yaptıktan sonra diğer maçlara bakabiliriz. Allah her şeye kadirdir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal