Erman Toroğlu, Şenol Güneş Hakkında Çok Ağır Konuştu!

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Milli Futbol Takımımızın Dünya Kupası Elemeleri'nde 6-0 galip geldiği Cebelitarık maçının ardından Şenol Güneş hakkında söyledikleriyle gündem yarattı.

14.11.2021-16:39 - (Son Güncelleme: 14.11.2021-16:39) Erman Toroğlu, Şenol Güneş Hakkında Çok Ağır Konuştu!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde G grubunda yer alan A Milli Futbol Takımımız Cebelitarık ile karşı karşıya geldiği karşılaşmada aldığı 6-0'lık galibiyetin ardından grubunda 2. sıraya yükselerek oldukça önemli bir avantaj yakaladı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KOLTUĞU STEFAN KUNTZ'A BIRAKILMIŞTI

Dünya Kupası Eleme mücadelelerine ilk olarak Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde başlayan A Milli Futbol Takımımız arka arkaya aldığı başarısız sonuçların ardından Milli Takımımız Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayırıp teknik direktörlük koltuğunu Alman Stefan Kuntz'a emanet etmişti.

DÜNYA KUPASI İÇİN BÜYÜK ADIM

Stefan Kuntz yönetiminde üst üste 2. galibiyetini alan A Milli Futbol Takımımız Dünya Kupası macerasında büyük bir adım atmıştı.

ERMAN TOROĞLU ÇOK AĞIR KONUŞTU

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Cebelitarık karşılaşmasının ardından Milli Takım'ın oyunundan övgüler ile bahsederken aynı zamanda Milli Takım'ın eski Teknik Direktörü Şenol Güneş hakkında söyledikleriyle sosyal medyada büyük bir gündem yarattı.

Erman Toroğlu, Teknik Direktör Şenol Güneş hakkında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Stefan Kuntz, sırtını Fatih Terim'e dayayarak çok doğru bir iş yaptı. Şenol Güneş, Milli Takımda yıllarca Fatih Terim'in ekmeğini yedi, egolu davranmayıp Kerem, Halil, Berkan ve Barış'a sırtını dönmeseydi yine başarılı olacaktı ama inadının kurbanı oldu. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal