Karadağ Maçının Ardından A Milli Takım'ın Yıldızı Hakan Çalhanoğlu'dan Dikkat Çeken Açıklamalar!

Karadağ'ı 2-1'le deviren ve Play-Off'lara katılma hakkı kazanan A Milli Takım'da maç sonunda takımın Inter'de forma terleten yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

17.11.2021-12:06 - (Son Güncelleme: 17.11.2021-12:33)

A Milli Takım'ın, zorlu Karadağ deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılması büyük ses getirdi. Türkiye, Karadağ'ı 2-1 ile mağlup ederken maçın ardından takımın Inter formaısnı terleten yıldız futbolcularından Hakan Çalhanoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hakan Çalhanoğlu yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Hakan Çalhanoğlu maç sonu açıklamalarında takımın teknik direktörü Stefan Kuntz için övgü dolu sözler kullandı. Hakan Çalhanoğlu yaptığı açıklamada, 'Kamp iyi geçti. Kampta hocamız iyi hazırladı. Zor maç olacağını biliyorduk burada. Cebelitarık maçını farklı kazandığımız için mutluyduk. Bir ağırlık vardı üstümüzde attık. Direkt gitmeyi isterdik ama önümüzde playoff var. Bundan ötürü de mutluyuz. Şimdi herkes kulübüne geri dönecek. İnşallah kazasız belasız milli takıma geri döneriz.' şeklinde ifadelere yer verdi.

STEFAN KUNTZ AÇIKLAMALARI SES GETİRDİ

Teknik direktör Kuntz'un kendisini övdüğünü söyleyen Çalhanoğlu, 'Hocamız 'Maçın en iyisisin, dışarıdan gelen seslere kulak asma, sen bu takımın en iyi oyuncularından birisin' dedi. Ben de 'Takmıyorum' dedim. Biz bunlara alıştık. Biz her zaman en iyi şekilde takıma katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Öyle bir diyalog geçti. Hocama teşekkür ediyorum. Beni istediğim pozisyonda oynatıyor. Burada çok rahatım. Inter'de oynadığım pozisyon. 6-8 arası bir pozisyon. Gençler halledecek artık önde işleri. Hepsi istekli, arzulu. Biz çok iyi takımız, inşallah önümüzdeki maçlarda da göstereceğiz.'
Hedeflerinin Dünya Kupası olduğunu söyleyen Hakan, 'Playofflarda zor maçlar olacak. Uzun bir süre geçecek. Kim gelirse gelsin, iyi hazırlanmamız gerekiyor. Hocamızla iyi analiz edip kazanmaya çıkacağız. Hedefimiz Dünya Kupası!' şeklinde konuştu.
Hakan Çalhanoğlu devam eden açıklamalarında, 'En önemlisi pes etmemek. 1-1'den sonra daha özgüvenli oynadık. İkinci yarıda 2. golü bulmaya çalıştık ve başardık. Ben her zaman kazanmak isterim, buna bakarım. Norveç'in Hollanda'yla oynadığı maçla hiç ilgilenmemiştik. Biz sadece kendi oyunumuza baktık. Kazandığımız ve playoffa katıldığımız için çok mutluyuz.'
'İnşallah Dünya Kupası rüyamız gerçek olur. Rakipleri biliyoruz. Zor maçlar olacak. Ne olursa olsun, bu süreçte kendi kulüplerimizde performans sergileyeceğiz. Mart ayında hocamızla beraber analiz edeceğiz. Kimle oynarsak oynayalım kendi oyunumuza bakmalıyız. Buradaki kamplarda bunu iyi uyguladık. Hoca her maça iyi hazırladı. Rakipler güçlü biliyoruz ama şimdiki hocamızla iyi analiz edip iyi oynayacağız. Avrupa Şampiyonası'na iyi başlamak önemliydi, başaramadık. İtalya çok güçlü, diğer takımlar da çok güçlü. İskoçya, Galler, Portekiz gibi takımlar playoffta. 10 gün içerisinde belli olacak, 26'sında. O zamana kadar zaman var. Bugünün tadını çıkaracağız. Gelen rakibe göre bir değerlendirme yaparız.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal