Kar küreme aracının altında kalmıştı: Jeremy Renner'dan sevindiren ilk fotoğraf geldi

Yenilmezler filminde Şahingözü canlandıran ünlü oyuncu Jeremy Renner, evinin önündeki yolu kapatan karı temizlemek isterken, talihsiz bir kaza geçirmişti. Durumunun kritik olduğu söylenen oyuncunun hastane yatağından paylaşım geldi. Renner’ın yüzündeki ciddi yara izleri dikkatlerden kaçmadı.

04.01.2023-16:42 - (Son Güncelleme: 04.01.2023-17:35) Kar küreme aracının altında kalmıştı: Jeremy Renner'dan sevindiren ilk fotoğraf geldi

Marvel sinematik evreninde, Şahingözü canlandıran ünlü oyuncu kar küremek isterken neredeyse hayatından oluyordu. İlk gelen bilgilere göre yüzünde açılan derin yara sebebiyle kan kaybettiği ve acil olarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yenilmezler Jeremy Renner

Ünlü oyuncudan iyi haber geldi

51 yaşındaki ünlü oyuncu Instagram hesabından paylaşım yaptı.  Ünlü oyuncu, "Nazik sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Şimdi yazamayacak kadar berbatım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" dedi. Yüzündeki derin yaralar oyuncunun hayranlarını üzse de paylaşımı herkese rahat bir nefes aldırdı. Paylaşıma Yenilmez filminin diğer oyuncularından destek ve geçmiş olsun mesajları geldi.

Doktor olan yakın komşusu ilk müdahalede bulundu

Doktor komşusunun, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan aktöre ilk müdahaleyi yaptığı belirtildi.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal