Kapıyı Açık Bulan 3 Hırsız 3 Bisiklet Çaldı

İstanbul, Küçükçekmece’de hırsızlar girdikleri binanın bodrum katındaki 3 bisikleti çaldı.

18.01.2022-11:59 - (Son Güncelleme: 18.01.2022-12:47)

İstanbul'da hırsızlar yine iş başında. Henüz kimliği belirlenemeyen 3 hırsız, Küçükçekmece'de kapısı açık bırakılan binaya girdi. Üst katları ve etrafı kontrol ettikten sonra bodrum kata inen hırsızlar, burada bulunan 3 bisikleti çalarak kayıplara karıştı.

13 Ocak Perşembe akşam saatlerinde Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde 6 katlı bir binanın kapısının açık olduğunu fark eden 3 kişi, binanın bodrum katına inerek 3 bisikleti çaldı. Bisikletlerin çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı. 

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Dışarı çıkmak için bodrum kata inen çocuklar, bisikletlerin yerinde olmadığını gördü. Babaları Hüseyin Akay, binada bulunan güvenlik kamerasını inceledi ve bisikletlerin 3 kişi tarafından çalındığını gözlemledi. Baba Hüseyin Akay durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme çalışmalarında bulundu. Parmak izi ve güvenlik kamerası incelmesinin ardından hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. 


3 bisikletin toplamda 8-10 bin TL değerinde olduğunu belirten Hüseyin Akay, “Perşembe günü oğlum telefon açtı, baba bisikletim yok yerinde dedi. Kamera kaydına baktığım zaman 4-5 tane genç binaya giriyorlar, önce keşif yapıyorlar. Kimsenin olmadığını fark edince, bisikletleri tek tek alıp götürüyorlar. Araştırdık Kanarya'da oturan gençler olduğunu söylediler. Bisikletlerin hepsi faturalı, polislere haber verdik, geldi. Gerekli incelemeleri yaptı ve bunlardan şikâyetçiyiz.” İfadesinde bulundu. 

BİNA SAKİNLERİ İLLALAH ETTİ 

Bina sakini Rıdvan Toprak, “Akşam saat 18.00 gibi 3 kişi binaya giriyor ve komşularımızın çocuklarının bisikletlerini çaldılar. İllallah ettik bu hırsızlardan, artık ne yapacağımızı bilmiyoruz. Dış kapımız açık kalmış. Üst katlara çıkıyorlar, ayakkabılarımıza bakmışlar. Aşağıya gelip bodrum katından bisikletleri çalmışlar.” sözleriyle bıktıklarını anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal