Kapımdaki Düşman dizi konusu ve oyuncuları

FOX TV ekranlarında yeni yayınlanacak olan ve seyircilerin merakla beklediği Kapımdaki Düşman dizisinin detayları ile ilgili birçok araştırma yapılıyor. Peki Kapımdaki Düşman dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncular kimler? Oyuncuların karakterleri ve konular nelerdir? İşte tüm detaylar haberimizde.

30.03.2022-23:45 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-23:45) Kapımdaki Düşman dizi konusu ve oyuncuları

Birçok sevilen dizinin yapımcılığını üstlenen Medyapım'ın yeni dizisi Kapımdaki Düşman dizisinin yayınlanacağı belli olduktan sonra insanlar merakla oyuncuları ve dizi konusunu, karakterleri araştırmaya başladı. Kapımdaki Düşman dizisinin oyuncuları, oyuncuların rolleri ve yayın tarihi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kapımdaki Düşman dizisi oyuncuları

Dizinin yönetmenliğini Murat Öztürk üstleniyor. Oyuncular ise şu şekilde;

-İsmail Demirci- Doruk

-Hatice Şendil- Ceyda

-Sera Kutlubey- Damla

-Perihan Savaş- Şahika

İsmail Demirci kimdir

İsmail Demirci Doruk karakterini canlandıracak. İsmail Demirci 1984 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Geçtiğimiz senelerde İki Aile, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Babamın Günahları, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Çarpışma, Kuzey Yıldızı İlk Aşk,  Yalancılar ve Mumları dizilerinde roller aldı.

Hatice Şendil kimdir

Dizide Ceyda karakterine hayat verecek isim Hatice Şendil 1983 İstanbul doğumludur. Burak Sağyaşar ile evlidir. 2001 yılı Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olmuştur. Daha önceleri Geniş Aile, Kaderimin Yazıldığı Gün, Yüksek Sosyete, Hayat Öpücüğü, Uyanış Büyük Selçuklu gibi sevilen dizilerde rol almıştır.

Sera Kutlubey kimdir

Genç oyuncu dizide Damla karakterine hayat verecek. 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünü bitirmiştir. İlk oyunculuğunu 2016 senesinde Kehribar dizisinde yapmıştır. Sonra ise Babam ve Ailesi, İsimsizler ve Zalim İstanbul dizilerinde rol almıştır.

Perihan Savaş kimdir

Başarılı ve sevilen oyuncu dizide Şahika karakterine hayat verecek. Savaş, 1957 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yüzlerce sinema filminde yer aldığı bilinen yeşilcam oyuncusunun oynadığı son diziler şu şekildedir; Leyla ile Mecnun, Yaprak Dökümü, Çukur Menajerimi Ara, El Kızı.

Dizi konusu ne

Kapımdaki Düşman dizisinde İsmail Demirci'nin hayat vereceği Doruk karakteri eşi Ceyda'nın şirketinde CEO olarak çalışmaktadır ve karakterin ihanete uğraması konu edilmektedir. Doruk, bu ihanetle karşı karşıya gelir ve bunun üstüne hareketleri nasıl olacak, mücadelesi nasıl olacak, intikam alacak mı gibi konular seyirciye anlatılacaktır. 

Dizi ne zaman yayınlanacak

Dizinin FOX TV ekranlarında seyirciyle buluşturulacak. Yayın tarihiyle ilgili net bir gün henüz bilinmemektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal