Kapıda Ödeme Olan Siteler Hangileri?

Peki kapıda ödeme olan siteler hangileri? N11 kapıda ödeme alıyor mu? Trendyol kapıda ödeme alıyor mu? İşte kapıda ödeme alan güvenilir alışveriş siteleri...

03.02.2021-14:52 - (Son Güncelleme: 21.05.2021-09:47)

Son dönemlerde hemen hemen her haneye indirgenen online alışverişlerde bazı vatandaşlar kredi kartı kullanmak istemiyor. Böyle durumlarda kapıda ödeme yaparak daha güvenli bir alışveriş süreci yaşamak istiyorlar. Buna göre kapıda ödeme olan siteler hangileri? Hangi sitelerde kapıda ödeme var? Sizler için kapıda ödeme olan güvenilir alışveriş siteleri listesini hazırladık.

KAPIDA ÖDEME OLAN ALIŞVERİŞ SİTELERİ HANGİLERİ?

Kapıda ödeme olan alışveriş siteleri şu şekildedir;

N11

N11 uygulamasında daha önce kapıda ödeme seçeneği yoktu ve birçok müşteri bu konuda şikayetçiydi. Artık neredeyse tüm kategorilerde kapıda ödeme seçeneği yer alıyor. Böylece ürünü görerek alabiliyorsunuz. Uygulamada birçok ev ve outdoor eşyası bulunuyor. Ayrıca sık sık kampanya ve indirimler de uygulanmakta.

Cimri

Türkiye’de müşteri ve satıcı arasında pazarlık yapılmasını tek sağlayan site olan Cimri’de de kapıda ödeme seçeneği bulunuyor. Dilediğiniz ürünü kapıda nakit bir şekilde ödeyebiliyorsunuz. Ayrıca birçok kampanya da yer alıyor.

Morhipo

Kapıda ödeme yapan güvenilir alışveriş siteleri dendiğinde, giyim ve aksesuar için alışveriş yapmak isteyenlerin ilk tercihlerinden birisi olan Morhipo’da da kapıda ödeme seçeneği bulunuyor. Giyim, çanta, aksesuar, ayakkabı ve daha birçok eşyayı Morhipo’da bulabilirsiniz.

ePTTAVM

Kapıda ödeme olan siteler hangileri? Kapıda ödeme alan alışveriş siteleri var mı? sorularına bir diğer yanıt da ePTTAVM olarak karşımıza çıkıyor. ePTTAVM, büyük bir online platform. Perakende fiyat ve toptan satış üzerine satışlar bulunuyor. Üstelik kapıda ödeme seçeneği de var. Ev eşyaları, elektronik, teknoloji, bahçe eşyaları, giyim ve aksesuar gibi birçok kategoride ürün mevcut.

Defacto

İnternet üzerinden giyim ve aksesuar satın almak istiyorsanız, Defacto mağazası da kapıda ödeme seçeneği olan güvenli bir web sitesi. Tüm ödemeleri nakit olarak kapıda gerçekleştirebiliyorsunuz.

Hepsiburada

Cep telefonu, bilgisayar, kozmetik, televizyon ve binlerce ürünün bulunduğu ve neredeyse herkes tarafından bilinen bir alışveriş sitesi olan Hepsiburada sitesinde de kapıda ödeme seçeneği mevcut.

Mediamarkt

Teknoloji ürünleri dediğimiz zaman ilk tercih edilen yerlerden biri olarak akla gelen Mediamark da kapıda ödeme yapan sitelerden birisi. Televizyondan dizüstü bilgisayarlara, dijital fotoğraf makinelerinden oyun konsollarına, 50 bin çeşide varan geniş ürün yelpazesi mevcut. Dilediğiniz ürünü kapıda ödeme yaparak alabilirsiniz.

Lidyana

Son dönemin sıklıkla tercih edilen alışveriş sitesi Lidyana da kapıda ödeme alıyor. Ancak bu alışveriş sitesi kapıda ödeme hizmetinden faydalandırmak için 2,500 TL altında alışveriş yapma şartı sunuyor. Aksi takdirde kredi kartı ile online ödeme yapmak durumunda kalıyorsunuz.

Robin

Robin, 1000 TL ye kadar olan alışverişlerinizde kapıda ödeme kolaylığı sunuyor. Ancak bu tür ödemelerde alışverişi yapan kişilerden 5.99 TL ücret kesiyor. Ayrıca Robin ile kapıda kredi kartı ile ödeme yapmak da mümkün. 

Mavi

Popüler giyim mağazası Mavi kişilere 'kapıda ödeme' hizmeti sunuyor. Bu hizmetten faydalanmak için sipariş sonrasında kapıda ödeme seçeneğini işaretleyip cep telefonunuza gelen kodu ilgili alana girmeniz yeterli.

Kapıda ödeme olan siteler konulu yazımızı sonlandırırken okuyucularımıza ufak bir hatırlatma yapalım. Olası mağduriyetlerden kaçınmak için internet alışverişlerinizde mutlaka faturanızı inceleyin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal